Nicoleta Nucă, ținta răutăților. Ce mesaje primește artista de la fani: „Mă afectează cuvintele urâte ale oamenilor”

Data publicării:

Nicoleta Nucă este aspru criticată în mediul online, din cauza tatuajelor cu care și-a acoperit trupul. Artista a dezvăluit că primește mesaje în care oamenii îi vorbesc urât. 

Nicoleta Nucă a vorbit în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro Tv, despre mesajele răutăcioase pe care le primește în mediul online. 


„Nu cred că este o chestie așa de nouă. Nu este prima dată, cumva, când mă confrunt cu hate-ul. Este ceva firesc. Toți artiștii cred că se confruntă cu asta. Este o formă de bullying, cyberbullying mai exact. Din păcate, cred eu, a devenit o normalitate, deși nu ar trebui. Ar trebui să existe mai multe modalități prin care să putem lupta cu treaba asta. Oamenii au impresia că dacă suntem persoane publice, automat li se dă dreptul să ne critice”, a spus Nicoleta.


Artista spune că cel mai des este criticată pentru tatuajele cu care și-a acoperit trupul. 

Cel mai controversat subiect, să-i spunem așa, ar fi tatuajele, de cele mai multe ori. Am un braț în totalitate tatuat și se trăiește cu impresia că tatuajele sunt ceva masculin sau, nu știu, inestetic. Până la urmă, tatuajul este o formă de exprimare artistică și este pielea mea, pot să fac ce vreau cu corpul meu”, a continuat. 


Întrebată de Lora dacă o afectează aceste mesaje, Nicoleta a adăugat: „Da și nu, depinde de situație. Eu accept criticile atunci când sunt constructive și exprimate cu bun simț. (…) În unele situații mă afectează mai mult felul jignitor [de exprimare], cuvintele urâte ale oamenilor”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel