Nicoleta Nucă nu a consumat apă până la vârsta de 15 ani: „Mi se făcea greață. Nu știam cum este gustul apei”

Data actualizării: | Data publicării:

Nicoleta Nucă a făcut o mărturisire de-a dreptul șocantă. Artista susține că nu a băut până la 15 ani, timp în care, de câte ori încerca sa bea apă, i se făcea greață.

Nicoleta Nucă a vorbit deschis, de-a lungul timpului, despre problemele cu care s-a confruntat. S-a luptat cu depresia, despre care a vorbit în repetate rânduri, dar și cu probleme legate de postură și coloană. 

De asemenea, artista a suferit mult și din cauza kilogramelor în plus. A urmat diete drastice și a muncit mult pentru a ajunge la silueta dorită. Tot motivația de a slăbi a făcut-o să schimbe un aspect important în stilul ei de viață: hidratarea. Cântăreața susține că vreo 15 ani nu a consumat apă și că doar ideea de a bea „apă goală” îi făcea greață. Totuși, la sfatul medicilor, ea a început să se hidrateze corect. Deși a introdus apa în meniul zilnic, artista spune că încă face eforturi să o bea, astfel că încearcă să se hidrateze din alimentație, consumând multe legume și fructe.


”Sincer nu beau suficientă apă. O să fiu foarte sinceră. Încerc să mă forțez să beau mai multă apă, dar oricum nu este suficientă pentru nevoile organismului meu, dar mai compensez că mănânc foarte multe fructe, legume și atunci, să zicem că se mai echilibrează balanța în privința asta. În ceea ce privește băutul apei, eu undeva până pe la 15 ani aproape că nu știam cum este gustul apei. Nu înțelegeam cum poate lumea să bea apă, curată, apă simplă. Psihicul meu nu accepta acest lucru încât mi se făcea greață la propriu, îmi venea să vomit de la senzația de apă goală, apă fără niciun gust”, a declarat vedeta, potrivit ego.ro.

Cum i s-a schimbat viața după ce a început să bea apă

„Până într-un moment în care pur și simplu mi-am propus, când m-am apucat și de sală și de alimentație sănătoasă, că trebuie să mă reeduc complet în ceea ce privește alimentația. Să știi că am făcut-o. Adică de la băut, de la ceai rece, dulce sau sucuri de tot felul, am făcut o trecere lejeră spre apa minerală, gen carbogazoasă, după care, la scurt timp, am trecut complet pe apă plată. De acolo am intrat complet într-o zonă extremă. Pentru mine, motivația din spatele acestei tranziții a fost foarte puternică, anume să am grijă de corpul meu, să văd rezultate la sală pentru că în timpul acela mă și apucasem de sport și atunci voiam să văd rezultatele de azi pe mâine. Antrenorul mi-a explicat foarte clar că dacă vreau să slăbesc și să arăt bine, să-mi arate și pielea frumos, trebuie să nu mai beau prostii cu zahăr, nu mai mănânc tâmpenii de tot felul cu zahăr și prăjeli. Mi-a zis că pot să mănânc ce vreau eu, dar să mănânc sănătos, gătit cum trebuie. Așa că am înțeles din prima misiune și de atunci apa a devenit ingredientul, ca să zic așa, necesar din viața mea. Fundamental chiar. Acum beau doar apă plată. Restul sucurilor sau alte chestii le beau din an în Paște, foarte rar, atunci când mi se întâmplă să mai calc strâmb, să mai bag un fast-food așa, atunci beau și un suc că altfel nu merge. Dar în rest apa plată este sfântă pentru mine”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

VEZI ȘI: Nicoleta Nucă, antrenată de o fostă Miss România. Cum arată top-modelul la 18 ani de la concurs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel