Nicoleta Nucă, gest inedit după cererea în căsătorie. Ce decizie a luat artista: "Este dovada de iubire supremă"

Data publicării:
Nicoleta Nuca, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Nuca, foto Instagram

După cererea în căsătorie, Nicoleta Nucă a luat o decizie radicală cu care și-a surprins fanii.

Nicoleta Nucă radiază de fericire, după  ce, în urmă cu câteva zile a fost cerută în căsătorie și a spus cel mai mare și sincer DA din viața ei. Artista a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei, în Instanbul, fără să se gândească la ce urmează să se întâmple. După mai bine de trei ani, iubitul artistei și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Cadrul în care cei doi și-au unit destinele a fost unul de poveste.

Se pare că Alex Ursache avea planul deja făcut din țară, așteptând doar momentul oportun să își ceară iubita în căsătorie.

”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți., a spus Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

Deși au făcut pasul cel mare, iar acum se pregătesc de nuntă, Nicoleta Nucă și Alex Ursache au planuri mari de viitor. Cei doi se gândesc deja să înfieze doi copii. Artista consideră că acest gest este dovada unei iubiri supreme.

„Îmi doresc o fetiță. Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas, dar ne dorim foarte tare. Pe lângă asta vreau sa mai adopt doi copii. Consider că sa iubești un copil care nu este al tău, este dovada supremă de iubire”, a mărturisit Nicoleta Nucă la Antena Stars.

Citește și: Cine va lipsi de la nunta Nicoletei Nucă. Chiar artista a făcut anunțul: „Nu cred că o să-l chem”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel