Cine va lipsi de la nunta Nicoletei Nucă. Chiar artista a făcut anunțul: „Nu cred că o să-l chem”

Data publicării:
Nicoleta Nucă, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta Nucă, sursa instagram

Nicoleta Nucă a făcut noi dezvăluiri despre nuntă. Artista a precizat și cine este persoana pe care nu o va invita la marele eveniment.

Nicoleta Nucă radiază de fericire, după  ce, în urmă cu câteva zile a fost cerută în căsătorie și a spus cel mai mare și sincer DA din viața ei. Acum, artista a început deja organizările pentru marele eveniment. Vedeta a povestit cum se pregătește de nuntă dar și ce invitați vor fi prezenți.

Deși nimeni nu se aștepta la asta, Nicoleta Nucă a declarat că la nuntă ei nu va fi prezent Ștefan Bănică Jr, mai ales că aceasta a fost protejata lui în emisiunea X Factor în urmă cu mai mulți ani.

Nicoleta Nucă a precizat că ea și Ștefan Bănică Jr au păstrat o relație de prieteni, însă nu mai sunt la fel de apropiați, mptv pentru care nu știe dacă îl vaq invita la nuntă. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că vrea ca totul să se petreacă în familie, într-un cadru restrâns.

„Nu cred că o să facem o nuntă mare, o să fie o petrecere în familie și cam atât. Cel mai probabil, acest eveniment va avea loc la anul, încă nu este stabilită. Nu cred că o să îl chem pe Stefan Bănică Jr. la nuntă pentru că nu o să facem o petrecere cu foarte mulți invitați.

Noi ne dorim binecuvântarea de la Dumnezeu, acesta este cel mai important lucru. Eu cu iubitul meu ne cunoaștem de patru ani de zile și în acest timp ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a spus Nicoleta Nucă pentru Impact.ro

 

Cum a fost cerută în căsătorie 

 

Nicoleta Nucă a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei. Artista a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei, în Instanbul, fără să se gândească la ce urmează să se întâmple. După mai bine de trei ani, iubitul artistei și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Cadrul în care cei doi și-au unit destinele a fost unul de poveste.

Se pare că Alex Ursache avea planul deja făcut din țară, așteptând doar momentul oportun să își ceară iubita în căsătorie.

”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți., a spus Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel