Nicoleta Nucă, despre lupta cu depresia: „Începe totul de la starea de spirit, te izolezi de familie, de oameni”

Data publicării:

Nicoleta Nucă vorbește deschis despre lupta cu depresia.

Nicoleta Nucă s-a născut pe 26 ianuarie, 1994, la Chișinău. A început să cânte de mică, însă începutul unei cariere fulminante s-a produs odată cu participarea la concursul X Factor, unde o țară întreagă s-a minunat de vocea incredibilă a tinerei. 

Au urmat piese, videoclipuri, apariții în emisiuni TV, interviuri și evenimente care au propulsat-o în topul artiștilor din România. 


Artista pare veselă și plină de energie. Nimeni nu s-ar fi gândit că în spatele zâmbetului ascunde o tristețe care o macină. Artista a dust o luptă grea cu depresia și spune că a reușit să o depășească cu ajutorul psihoterapeutului.

 

''Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte. Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori deși înțelegem problema pe care o avem, însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții. Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni. Astea sunt primele semne'', a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars, potrivit SpyNews.

 

Nicoleta Nucă, despre operațiile estetice: „Unele femei nu mai arată a ființe umane”

 

Nicoleta Nucă a vorbit despre presiunea care atârnă pe umerii persoanelor publice și despre cum vede ea operațiile estetice, într-o lume în care perfecțiunea este tot mai departe de naturalețe.


 
Nicoleta Nucă și-a spus cuvântul pe piața muzicală și a reușit să cucerească publicul încă de la primele apariții. Acum, artista are în față o nouă provocare: vrea să cucerească și lumea fashionului, prin participarea în emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. 

 


Frumoasa artistă a acordat un interviu pentru revista VIVA, în care a vorbit despre schimbările de look prin care a trecut de-a lugul vremii, dar și despre cum vede ea fenomenul operațiilor estetice. 


„Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune pe care o vedem în social media.

Realitatea este alta și mi-ar plăcea să acceptăm faptul că toate femeile, chiar și cele care arată perfect, au și ele, poate, celulită sau acnee. Eu nu pot spune că sunt genul de om care s-a lăsat influențat de părerea celor din jur.

Mi-am schimbat lookul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile.

Online-ul este un mediu foarte agresiv și mi se pare că devine din ce în ce mai nociv, nu doar pentru persoanele publice, ci și pentru oamenii normali care urmăresc secvențele de comentarii răutăcioase și, mai ales, pentru generația tânără. Dar niciun lucru pozitiv nu vine fără reversul medaliei”, a declarat Nicoleta Nucă pentru revista VIVA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel