Nicoleta Munteanu, antreprenor, invitatul săptămânii la Mi-Th Influencer / VIDEO

sursa: Donald Tong, Pexels
EXCLUSIV
Descriere foto: sursa: Donald Tong, Pexels

Duminică, 7 mai, va fi difuzată o nouă emisiune Mi-Th Influencer.

Invitatul acestei săptămâni este Nicoleta Munteanu, antreprenor. 

De mai bine de 10 ani, Nicoleta Munteanu este voluntar în domeniul antreprenoriatului, acordând consultanță tinerilor aflați la început de drum cu propriul business, iar această experiență a motivat-o să promoveze și să susțină educația antreprenorială la un alt nivel. Astfel a luat naștere proiectul Kids in Business, care le oferă copiilor cu ambiții antreprenoriale ocazia să înțeleagă mai bine secretele antreprenoriatului, să pună în practică idei creative, generatoare de valoare și să își asume responsabilitățile unui antreprenor real, scrie Forbes.

Urmăriţi o nouă ediţie Mi-Th Influencer duminică, 7 mai, de la ora 11:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV şi Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri. 

 

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201        

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania   Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 05 mai 2023, 19:02 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience