Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă în televiziune: „Vreau la tv, dar aștept propuneri”. Cum arată viața vedetei, după ce a părăsit Capitala

Data publicării:

Nicoleta Luciu a dezvăluit cum arată viața din Miercurea Ciuc și când are de gând să se reîntoarcă în televiziune. 

Nicoleta Luciu s-a bucurat de un real succes acum ceva timp, când era foarte în vogă, fie prin intermediul serialelor în care juca, fie prin contractele de imagine care o mențineau în topuri. Acum însă, vedeta a dispărut complet din lumina reflectoarelor de ceva timp, ba mai mult, aceasta a renunțat definitiv la viața din Capitală, spre binele copiilor săi, care își pot trăi acum cu adevărat copilăria, după cum spune chiar ea. 

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină.

Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii. Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână clasele merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație.”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro

Vedeta își dorește să revină în televiziune

Mai mult, această lipsă din televiziune nu a fost sesizată doar de fanii vedetei, ci chiar de ea înșiși, întrucât Nicoleta Luciu recunoaște faptul că imediat după ce a ieșit de pe post au dispărut și toate contractele de imagine pe care le avea. În acest sens, frumoasa șatenă spune că și-ar dori să se întoarcă pe micile ecrane și chiar așteaptă propuneri în acest sens. 

„Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.”, a continuat vedeta. 

Nicoleta Luciu, dietă. Alimentul cu care a slăbit 35 de KG în 2 luni: E nevoie de multă ambiție. Ambiția de a nu te apropia de frigider

 

Cum se menține Nicoleta Luciu în formă

Chiar dacă nu a mai apărut de ceva timp în niciun film sau emisiune, vedeta arată fix la fel ca în anii săi de glorie. În acest sens, Nicoleta Luciu a dezvăluit care este trucul prin care reușește să se mențină neschimbată, pe lângă tratamentele cosmetice la care apelează regulat. 

„Dacă aș face o tură de teren, îmi dau duhul, am mai urcat scările, dar e greu.. Vara am fost la înot, iar de puțin timp am început să merg la sală, m-am reapucat. Așa, băbește, cum am învățat în tinerețe, cu greutăți puține, multe repetări.”, a mai spus Nicoleta Luciu. 

Nicoleta Luciu, truc simplu pentru decolorarea părului: „Ai nevoie de doar trei ingrediente”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel