Nicoleta Luciu a visat să devină călugăriță. Ce a făcut-o pe vedetă să își schimbe decizia: „Îmi mai luam și câte o înjurătură ”

Data publicării:
Nicoleta Luciu, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, foto Instagram

Nicoleta Luciu a recunoscut că a vrut să devină călugăriță. Vedeta a dezvăluit și motivul care a făcut-o să se răzgândească. 

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai îngrăgite actrițe de la noi. Aceasta s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă, după ce a avut numeroase roluri în telenovele. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce își dorea Nicoleta Luciu să devină, în adolescență. Ei bine, actrița și-a dorit să fie călugăriță, însă un lucru a făcut-o să se răzgânească.

Nicoleta Luviu: „La 18 ani îmi imaginam că o să fiu într-o mânăstire”

„La 18 ani îmi imaginam ca o sa fiu într-o mănăstire, călugăriță. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat. Sa devin călugăriță. Dar intre timp am mai făcut niște job-uri pe lângă școală, pentru ca aveam nevoie de bani, nu aveam o viață chiar roz. Când am văzut ca pot face bani ușor, muncind, mie nu mi se părea ca era o muncă.

Era o plăcere sa mă duc sa lucrez ca hostess, sampling, împărțeam tot felul de pliante pe la stopuri. Îmi mai luam și câte o înjurătură ca îi deranjam la geam, mai stăteam la câte o gură de metrou, stăteam in curent.”, a declarat Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, potrivit  wowbiz.ro

Nicoleta Luciu, diagnosticată cu o boală rară

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, a fost diagnosticată cu alopecie, boala de care suferă și soția lui Will Smith. 
Alopecia se manifestă prin căderea părului iar, în unele cazuri, există chiar și riscul ca părul să nu mai crească niciodată.

Vedeta a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că după aflarea diagnosticului a mers la medicii de specialitate pentru a se trata. Tratamentele dau rezultate, însă prețul nu este unul accesibil: actrița  este nevoită să scoată din buzunare între 1.000 și 2.000 de euro, în fiecare lună. De asemenea, ea face naveta între Miercurea Ciuc și București pentru a putea beneficia de procedurile care îi pot salva părul. 

 "Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute.", a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare.

Ce este alopecia

"Există mai multe tipuri de alopecie, care  cel mai des apar datorită deficitului nutrițional. Se fac niște analize de sânge, pentru a depista dacă pacientul respectiv este subnutrit, dacă ține o dietă sau dacă are un deficit de vitamine și proteine.

Bolile tiroidiene sunt o altă categorie de afecțiuni, care pot duce la căderea părului. Mai sunt anumite afecțiuni care pot duce la agravarea sau declanșarea căderii părului și, anume, dermatita seboreică, afecțiuni endocrinologice. Căderea părului mai poate fi dată și de cancere, de chimioterapie, de anumite medicamente. Poate să fi alopecie în plăci sau mai putem vorbi și de alopecie dată de sifilis.", a explicat Dr. Pavelina Andrei, pentru Spectacola.

Obiceiuri care pot întreține căderea părului

De asemenea, există și anumite obiceiuri, pe care unele femei le fac destul de des, ce duc la căderea părului, în timp.

"Pot întreține căderea părului, anumite obiceiuri, precum faptul că pacientele își prind părul într-o coadă strâns, pentru că, fiind strâns, face tracțiunea la nivelul firului de păr, îl trage. Agenții fizici care sunt folosiți în vopseluri mai pot duce la căderea părului. Vopsitul frecvent, anumite patologii, care se pot asocia cu căderea părului, printre care și sifilisul, care dă alopecia. Mai sunt cazuri, în care căderea părului este declanșată de stres, iar la bărbați aceste lucruri se pot observa și la nivelul bărbii. Ne mai confruntăm și cu căderea părului sezonieră, care apare de obicei primăvara și/sau toamna și care nu interferă cu absolut nimic. ", a mai completat aceasta.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel