Nicole Scherzinger, femeia cu silueta perfectă. Antrenorul artistei a dezvăluit secretul

Data actualizării: | Data publicării:

Trainerul lui Nicole Scherzinger a dezvăluit  care este secretul unui corp frumos, precum al artistei.

Atunci când vine vorba despre femei care se pot mândri cu siluete care tind spre perfecțiune, Nicole Scherzinger este potrivită pentru a fi prezentată drept exemplu. Antrenorul personal al artistei a dezvăluit și cum se menține aceasta în formă și care este secretul unui corp perfect. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls are mare grijă de siluetă și este mai tot timpul la sală și are mare grijă ce mănâncă.

Există un motiv pentru care Paolo încearcă să gestioneze așteptările atunci când vine vorba de partajarea antrenamentelor artistei. În primul rând, rutina ei se schimbă constant. În al doilea rând, provocările pe care el le pune pentru ea nu sunt nici pentru începători, nici pentru cei slabi de inimă. „S-a antrenat toată viața”, spune el despre cântăreața și dansatoarea în vârstă de 42 de ani. „Este extrem de sportivă. Trebuie să fie o provocare - nu doar fizic, ci și mental. Nu-i place să repete prea mult. Îi place să se miște. Este extrem de puternică și trebuie să fii conștient atunci când o antrenezi. Este ca și cum ai antrena un sportiv ".

Acestea fiind spuse, există câteva mișcări de bază pe care Paolo le reciclează în timpul antrenamentelor sale aproape zilnice, orare, cu Nicole. Accentul se pune în principal pe HIIT, adică antrenament pe intervale de intensitate ridicată - scurte explozii repetitive de exerciții cu energie completă. O sesiune tipică începe cu o alergare de cinci până la 10 minute pentru încălzire. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nicolescherzinger The key element = CONSISTENCY

A post shared by Paolo Mascitti (@paolomascitti) on

Când vine vorba de mâncare, Paolo este la fel de realist. El își încurajează clienții să se concentreze pe o dietă plină de alimente sănătoase neprocesate, mai degrabă decât pe restricții. Planul zilnic tipic al lui Nicole, spune el, include o omletă sau fulgi de ovăz dimineața, urmată de o salată cu somon pentru prânz. „Noaptea o formă de proteine ​​care poate fi orice, de la pui, pește cu legume”, spune Paolo. „Dacă simte că are nevoie de un fel de gustare, poate avea fructe de pădure sau așa ceva. Ea se răsfață ocazional cu pizza și înghețată”, spune el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Monday people! New day, new week, new growth. The time is now! Let’s get it ???????? @paolomascitti

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience