Nicole Kidman a licitat 100.000 de dolari pentru o pălărie semnată de Hugh Jackman

Data publicării:
Nicole Kidman, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Kidman, foto Instagram

Nicole Kidman surprinde publicul de pe Broadway licitând 100.000 de dolari pentru o pălărie semnată de Hugh Jackman

Nicole Kidman a surprins sâmbătă atât publicul de pe Broadway, cât şi pe actorul Hugh Jackman după ce a licitat 100.000 de dolari pentru o pălărie semnată de Jackman la finalul spectacolului ''The Music Ma'', informează The Guardian.

Cu prilejul unei licitaţii organizate în beneficiul organizaţiei Broadway Cares/Equity Fights Aids la finalul spectacolului de sâmbătă, Kidman şi-a făcut simţită prezenţa în sală când a licitat cu voce tare suma de 100.000 de dolari pentru pălărie. Gestul actriţei a fost urmat de exclamaţii şi ovaţii în rândul publicului, urmate de aplauze în picioare.

''Vreau să precizez că nu e vorba despre dolari australieni'', a glumit Jackman.

''Te iubesc. Iubesc Broadway-ul. Şi îmi place ce fac cei de la Broadway Cares, dar vreau să mai spun că spectacolul acesta este extraordinar'', a spus Kidman la microfon, după ce s-a apropiat de scena teatrului Winter Garden şi l-a îmbrăţişat pe Jackman.

''O cunosc pe Nic de aproape 30 de ani. Am fost colegi. Vă pot spune că pentru mine nu este o surpriză. Este unul dintre cele mai generoase sufletele pe care le cunosc'', a spus Jackman de pe scenă. ''Eşti o persoană frumoasă. Te iubesc. Mulţumesc pentru generozitate'',

Actorii din distribuţia ''The Music Man'' au colectat bani pentru organizaţia caritabilă la ultimele spectacole.

Deşi se numără printre cei mai celebri actori australieni, Jackman şi Kidman au colaborat doar de câteva ori, ca protagonişti ai filmului ''Australia'' (2008), în regia lui Baz Luhrmann, şi oferindu-şi vocile unor pinguini din filmele animate ''Happy Feet'', în regia lui George Miller.

Spectacolul ''The Music Man'' a avut un succes răsunător pe Broadway, cu încasări săptămânale de 2-3 milioane de dolari din vânzarea de bilete. Spectacolul va mai fi jucat până în ianuarie, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel