Nicole Cherry vorbește despre viața de mamă. Vedeta a dezvăluit ce i-a fost cel mai greu, în această perioadă

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry, Instagram

Nicole Cherry a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat odată cu noul statut de mamă și a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, acumulate pe timpul sarcinii.

Nicole Cherry a devenit mămică de 4 luni de zile. Vedeta spune că, la început, i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu noul stil de viața, iar faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie a reprezentat cea mai mare provocare. Artista spune totuși că, în această perioadă, a avut mare noroc de mama ei, care a ajutat-o cu micuța, ori de câte ori a avut nevoie.

"Au fost patru luni intense și cu de toate și descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu.. eu în perioada asta mi-am dat seama cât de era sunt de somn. Până acum nu știam. De obicei, dacă sună ceasul mă trezesc direct în picioare, am plecat, nu am nicio problemă. Dar să nu dormi atât...e greu tare. Am reușit să țin situația sub control, pentru că o am pe mama care e sfântă, ar trebui să-i fac o statuie, mai ales că acum înțeleg de ce e diferența de șase ani dintre mine și sora mea. Nici eu și nici ea nu am dormit cât eram mici și n-am înțeles niciodată și o întrebam "da de ți-a luat atât să mă faci pe mine?" Acum înțeleg de ce.", a spus Nicole Cherry, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

De ce nu mai suportă Nicole Cherry noua melodie a Andrei

Vedeta a mai dezvăluit și faptul că Anastia are o melodie preferată, pe care trebuie să i-o pună, ori de câte ori o adoarme. 

"Este o piesă pe care nu o mai suport și asta e "Pas cu Pas", a Andrei. Anastasia adoarme doar pe piesa asta. Florin când intră și o aude zice: "Iar ai pus melodia asta? ", a mai spus ea.

Cum a reușit artista să scape de kilogramele în plus

"Am slăbit ușor, pentru că nici nu am luat multe kilograme, am fost foarte setată în sarcină să nu iau multe kilograme. Nu vă gândiți că m-am abținut de la lucrurile la care pofteam, dar am fost echilibrată și asta m-a ajutat foarte mult să nu iau kilograme în plus și, ulterior, să le dau jos repede. Acum am ajuns la 48 de kilograme, cât aveam inițial când am rămas însărcinată și vreau să mai slăbesc vreo 3 așa. Oricum, când am rămas însărcinată aveam vreo 2-3 kilograme în plus deci cumva am ajuns de unde am plecat.", a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel