Nicole Cherry, schimbare radicală de look. Cum arată acum cântăreața

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Nicole Cherry/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Nicole Cherry/Instagram

Nicola Cherry și-a șocat fanii cu o nouă schimbare de look. Iată cum arată acum vedeta.

Nicole Cherry a spus „stop” părului lung și a ales o tunsoare mai fresh, care pare că o avantajează de minune. Mai mult decât atât, cântăreața a apelat la această schimbare de look datoritei unei noi piese pe care urmează să o lanseze cât de curând.

Nicole Cherry a renunțat la părul lung

Recent, Nicole Cherry a împărtășit cu fanii ei un scurt video în care cântă preț de câteva secunde o melodie care va fi lansată în perioada următoare. În acel clip, se poate observa că vedeta are un alt look. Artista a optat pentru o tunsoare bob, după trendurile anului 2024.

„Un nou look, o nouă muzică pe drum.”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry)

Te-ar putea interesa și: Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Andra Măruță, imediat după ce a născut: ”M-a speriat pentru că, oricum, după o lună au și început!”

Cum au reacționat fanii vedetei după schimbarea radicală de look: ,,E mult mai bine așa”

Nicole Cherry are o relație foarte apropiată cu fanii săi. Artista îi ține la curent pe aceștia cu tot ce se întâmplă în viața ei. La fel s-a întâmplat și acum, când Nicole a ales să le arate că a recurs la o schimbare. Urmăritorii cântăreței au reacționat imediat și au complimentat-o, care mai de care, pe vedetă: 'Voce de milioane, rază de soare!', Mult mai frumoasă ești cu părul scurt.', 'Ai o super voce, felicitari!', 'Minunată voce!', 'Prea top, de la ținută până la voce!', 'Deci ești superbă!', sunt câteva dintre comentariile primite de Nicole Cherry pe Instagram.

Pentru Nicole Cherry, aspectul fizic contează foarte mult. Astfel, cântăreața a optat acum ceva timp pentru o intervenție estetică la nivelul feței. Artista a recurs din nou la serviciile unui medic estetician, după ce cu ani în urmă a hotărât să-și facă augmentare mamară. De această dată, aceasta a ales să-și modifice aspectul buzelor prin micropigmentare, pentru a obține un contur impecabil.

Te-ar putea interesa și: Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Artista a împlinit 25 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel