Nicole Cherry, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: „Îmi vine să îl smulg”

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry, instagram

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Nicole Cherry este foarte activă pe rețelele ede socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent , artista le-a mărturisit fanilor că s-a ales cu o răceală zdravănă și cel mai rău o supără nasul, deoarece nu poate să respire. Cu toate astea, vedeta a precizat că va cânta în următoarea perioadă pentru că a rezolvat problemele cu răgușeala. 

Nicole Cherry, probleme de sănătate

Ulterior, Nicole Cherry a mărturisit că s-a dat cu un spray nazal, care a ajutat-o să respiere cât de cât mai ok. De asemenea, vedeta a ținut să facă și o glumă pe seama aspectului său. 

„Puteți să-mi dați un remediu pentru nas? Dacă se poate, până mine să-mi treacă de tot. Nu mai am probleme cu răgușeala, ceea ce înseamnă că o să pot cânta, dar nu mai pot cu nasul. Îmi vine să-l smulg. Efectiv îl urăsc. Este cea mai urâtă senzație posibilă. Îmi curge non-stop. Și ochii ... uitați-vă și voi cum sunt. Roșie. Rudolf.”, a explicat Nicole Cherry, pe InstaStory.

Nicole Cherry, despre cea mai mare teamă a sa

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, are o carieră de succes. Cu toate astea, artista a recunoscut că merge la psiholog în momentul în care nu se simte bine din punct de vedere psihic.

Nicole Cherry a recunoscut că merge la psiholog

În urmă cu câteva luni, artista a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Mai exact, Nicole Cherry se teme să piardă oamenii care îi sunt dragi.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Nicole Cherry, despre viața de mamă


Vedeta spune că, la început, i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu noul stil de viața, iar faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie a reprezentat cea mai mare provocare. Artista spune totuși că, în această perioadă, a avut mare noroc de mama ei, care a ajutat-o cu micuța, ori de câte ori a avut nevoie.

"Descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu.. eu în perioada asta mi-am dat seama cât de era sunt de somn. Până acum nu știam. De obicei, dacă sună ceasul mă trezesc direct în picioare, am plecat, nu am nicio problemă. Dar să nu dormi atât...e greu tare. Am reușit să țin situația sub control, pentru că o am pe mama care e sfântă, ar trebui să-i fac o statuie, mai ales că acum înțeleg de ce e diferența de șase ani dintre mine și sora mea. Nici eu și nici ea nu am dormit cât eram mici și n-am înțeles niciodată și o întrebam "da de ți-a luat atât să mă faci pe mine?" Acum înțeleg de ce.", a spus Nicole Cherry, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Citește și: Ce operații estetice și-a făcut Nicole Cherry: „Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Nicole Cherry a slăbit spectaculos, după ce a născut. La ce aliment a renunțat artista: „Am ales variantele sănătoase”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel