Nicole Cherry, motivul pentru care prezentă la funeraliile Corneliei Catanga: „Tocmai aflasem”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cornelia Catanga, Nicole Cherry, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cornelia Catanga, Nicole Cherry, instagram/ colaj foto

Nicole Cherry a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la funeraliile Corneliei Catanga. 

Nicole Cherry a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Morar , acolo unde a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la funeraliile Corneliei Catanga. 

Nicole Cherry, motivul pentru care nu a fost prezentă la funeraiile Corneliei Catanga. 

Cântăreaţă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19, iar înmormântarea s-a desfășurat conform protocolului COVID. După moartea regretatei artiste, Aurel Pădureanu s-a declarat dezamăgi de faptul că nepoata sa, Nicole Cherry nu a fost prezentă la funeraliile Corneliei Catanga. 

Recent, artista a fost invitată în cadrul emisiunii online moderată de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre acel moment. Artista a mărturisit că, a aflat că este însărcinată, ciar în mormântul în care regretata artistă s-a stins din viață. Totodată, Nicole Cherry susține că se simțea foarte rău și chiar mama ei i-a recomandat să rămână acasă.

„Eu n-am comentat atunci pentru a nu da curs unor lucruri ce nu ne ajutau”

„Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Eu atunci nu am ajuns la înmormântare pentru că abia aflasem că sunt însărcinată. Mie mi-a fost atât de rău… Oricum, trebuia să fie înmormântată în ziua următoare, mama mea a fost acolo și mi-a zis: «Mami, nu mai are sens să vii acum, să te grăbești, pentru că ei vor să o înmormânteze astăzi! Știu că îți doreai și că nu voiai să faci discuții și să se creadă altceva»”, a spus artista.  


„I-am zis că mi-e foarte rău: «Mi-e să nu fac vreo nefăcută!». Așteptam să-mi iasă testul OK, nu voiam să facă alți oameni anunțul înaintea mea. Toată lumea mi-a zis atunci, după, că sunt «oaia neagră», că nu respect… Eu n-am comentat atunci pentru a nu da curs unor lucruri ce nu ne ajutau. Am lăsat să treacă”, a mai spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry vrea să devină mămică pentru a doua oară

Nicole Cherry a recunoscut că vrea să-i facă fiicei sale un frățior sau o surioară. Artista a mărturisit că anul 2022 a fost unul greu pentru ea, din mai multe puncte de vedere. 

„O să mai fac un copil” Artista a mărturisit că a fost foarte afectată de ultimul an, 2022, din mai multe puncte de vedere. „A fost cel mai frumos fiindcă am devenit mamă, fetița mea m-a făcut să văd luminița de la capătul tunelului. Primul an în care m-am simțit adult, dar a fost greu. Au fost și câteva pierderi, m-a afectat și moartea lui Nosfe”, a spus aceasta.


„N-am mai avut voie să fiu copil. Trebuia să fiu în picioare, nu am mai avut voie să pic. Acum, înțeleg ce-mi zicea mama: «Nu te grăbi să crești!». Oricum, o să mai fac un copil, pe lângă Anastasia. Nu-mi pare rău că sunt mamă atât de tânără, vreau să demonstrez oamenilor că pot fi și artistă, nu doar părinte”, a spus cântăreața care are 23 de ani. 

Citește și: Aurel Pădureanu îl pune la zid pe tatăl lui Nicole Cherry. De la ce a pornit totul: "Îmi este scârbă să vorbesc despre el"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel