Aurel Pădureanu îl pune la zid pe tatăl lui Nicole Cherry. De la ce a pornit totul: "Îmi este scârbă să vorbesc despre el"

Data publicării:
Nicole Cherry și Aurel Pădureanu, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Nicole Cherry și Aurel Pădureanu, colaj foto/ sursa facebook

Aurel Pădureanu îl face praf pe tatăl lui Nicolae Cherry. Soțul regretatei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga i-a dat o replică dură acestuia.

Un adevărat război a pornit între Aurel Pădureau și ruda sa, tatăl artistei Nicole Cherry. Soțul regretatei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga a răbufnit, după ce aceasta l-a dat uitării și nu i-a dat nicio mână de ajutor atunci când a avut nevoie.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt. Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi nu Nicole”.”, a spus Aurel Pădureanu pentru impact.ro

Regina muzicii lăutărești a plecat dintre noi, în urma infectari cu COVID-19, la doar 63 de ani. Artista a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, însă starea ei era atât de gravă încât medicii nu i-au mai putut salva viața.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel