Nicole Cherry, despre visul în care i-a apărut numele fetiței: „Dumnezeu mi-a ușurat munca”

Data publicării:

Nicole Cherry este însărcinată în șapte luni și urmează să aducă pe lume o fetiță. Vedeta a visat numele micuței. 

Nicole Cherry a povestit în emisiunea „La Măruță” cum a visat numele fetiței sale. 

„Înainte de ecografie eu am visat că am născut și fată și băiat, dar la fată a fost foarte real. Am sunat-o pe mama și i-am povestit. Parcă simțeam mirosul ei, cum a pus-o lângă mine, tot. Când mi-au adus-o lângă mine am auzit tare ‘Anastasia’.

Am zis că Dumnezeu mi-a ușurat munca. Totul a fost impresionant și mă bucură că am avut semnul ăsta. La 4 ani o să fac testul ăsta să văd dacă o să aibă înclinații artistice, dar e liberă să aleagă ce dorește ea”, a povestit vedeta la PRO TV.

 

 

A ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul


 
Artista în vârstă de 22 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

„Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, în urmă cu câteva zile. 

 

Mai mult, vedeta s-a arătat ușor iritată de toate discuțiile din jurul vârstei ei și a deciziilor pe care le ia și spune că este foarte stăpână pe viața și pe deciziile ei. De asemenea, este extrem de optimistă și nu lasă gîndurile negre să-i umbrească fericirea. Se declară fericită și spune că fericirea ei nu depinde de tatăl copilului, ci de ea. 

 


„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită”, a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel