Nicole Cherry, despre greutățile prin care a trecut în drumul ei spre succes: „Am avut un an când n-am cântat”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry a dezvăluit momentele grele prin care a trecut de-a lungul timpului. Vedeta a avut perioade bune de timp când nu a cântat deloc. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, pe când era doar o fetiță. 


Nicole Cherry este acum mai fericită ca niciodată. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară și este foarte emoționantă. 


Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Nicole Cherry a vorbit despre drumul ei către succes și greutățile pe care le-a avut de înfruntat. 


„Am trecut prin două rezilieri de contracte și ne-a fost foarte greu și la un moment dat chiar am avut un an când n-am cântat din cauza unui contract, dar totul s-a întâmplat cu un motiv și m-au construit și m-au adus astăzi aici. Dacă ar fi să reiau drumul acesta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri, n-aș schimba absolut nimic pentru că m-au ajutat și din greșeli am învățat”, a spus Nicole Cherry pe Youtube.


Vedeta a dezvăluit cum și-a ales numele de scenă. Încă de la vârsta de 12 ani, Nicole visa că va ajunge o mare cântăreață. Aceasta a trecut pe o listă toate lucrurile care îi plăceau și a început să își aleagă numele de vedetă. 


„Eu singură. I-am zis lui tata că numele meu trebuie să fie Nicole, așa mă alinta mama, Nicole poate să-l pronunțe oricine în lumea asta, dar al doilea am zis să fie așa când mă strigă pe mine la Grammy, ăla trebuie să știe cum să mă strige, ăla săracul nu știe el în America să citească el Ghinea, trebuie să fie internațional să poată să mă recunoască oricine. Mi-am făcut o listă cu lucrurile care îmi plac. (...) Am pus acolo ce îmi plăcea mie, îmi plăcea mov, la un moment dat am ajuns la cireșe că îmi plăceau cireșele”, a adăugat artista în podcast-ul lui Damian Drăghici. 

 

Citește și: Cleopatra Stratan a recunoscut că a avut Covid-19. Cât de tare a fost afectată vedeta de virusul din China



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel