Cleopatra Stratan a recunoscut că a avut Covid-19. Cât de tare a fost afectată vedeta de virusul din China

Data publicării:
Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram

Cleopatra Stratan a ținut totul secret. Logodnica lui Edward Sanda a fost infectată cu noul coronavirus.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc pentru cel mai frumos moment din viața lor. Cei doi vor ajunge în fața altarului și sunt mai fericiți ca niciodată. 


Cleopatra Stratan a ținut totul secret. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirus în toamna anului trecut, dar abia acum a dezvăluit. Vedeta a fost întrebată de fanii de pe Instagram dacă a avut Covid-19, iar ea a recunoscut că da. 


„Da, am avut în toamnă (n.red. Covid-19). Am considerat-o ca o răceală simplă, anuală”, a fost răspunsul dat de Cleopatra Stratan pe Instagram. 


Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cei mai apreciați artișit din România. Chiar dacă abia a trecut de examenul maturității, artista s-a mutat cu iubitul ei și pregătesc marele eveniment. Vor spune DA pentru totdeauna și își vor jura iubire veșnică. 


„Este ceea ce ne-am dorit noi de atâta timp și, în sfârșit, s-a întâmplat! Facem totul împreună și totul decurge excepțional. Nu suntem stresați, pentru că am organizat totul din timp, acum mai sunt doar emoțiile de dinaintea nunții”, a declarat Edward Sanda pentru Click.ro


Luna de miere a celor doi va fi în Europa, deoarece își doresc să viziteze câteva țări împreună. 


Edward Sanda spune că își doresc tare mult un copil, chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, nu vor spune nu atunci când va veni momentul. 


„Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu (n.red. tătic)”, a spus Edward Sanda pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel