Nicole Cherry, adevăratul motivul pentru care și-a ascuns sarcina: ”Nu vreau să-mi plâng de milă”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va fi mămică. De ce a ascuns sarcina?

Nicole Cherry a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că este însărcinată. Tânăra artistă a ținut totul secret timp de câteva luni, dar într-un final a spus adevărul. Cântăreața este în culmea fericirii și rolul de mămică îi vine foarte bine. Aceasta a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns pentru câteva luni. 


”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.


Gheorghe Ghinea a negat zvonurile că fiica sa este însărcinată, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să facă anunțul. 


„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, pentru impact.ro


Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile, alături de Florin Popa. Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că Florin este bărbatul lângă care se simte cu adevărat fericită și împlinită. Cei doi locuiesc împreună și sunt pregătiți să facă pasul cel mare.


Cum se simte artista în primele luni de sarcină? Nicole Cherry nu vrea să fie o răsfățată.


”Nu pot să zic că a fost ceva greu până acum. Sunt alte femei care au sarcini toxice și nu aș vrea să îmi plâng de milă pentru câteva vărsături. Sunt bine. Am obosit din cauza tocurilor, dar nu vreau să mă tratez ca pe un bibelou”, a mai spus ea la Antena Stars. 

 

Citește și: Cristina Ciobănașu, despre relația cu mama ei biologică: „Din păcate, am suferit și eu, și fratele meu că nu am avut posibilitatea să ne vizităm mama”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel