Nicole Cherry, apariție de senzație. Cum arată artista la doar câteva săptămâni după ce a născut: „Sunt foarte fericită”

Data actualizării: | Data publicării:

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu câteva săptămâni. Artista a revenit deja la la hainele pe care le purta înainte de sarcină.

Nicole Cherry a născut pe 28 noiembrie, cu doar câteva zile înainte să împliească 23 de ani. Vedeta a devenit mamă de fetiță și este extrem de fericită cu noul rol din viața ei. 

Deși nu a acumulat prea multe kilograme în sarcină, artista se mîndrește astăzi, la doar două săptămâni decând a devenit mamă, cu formele de altă dată. Ea a probat o pereche de blugi pe care îi purta înainte de sarcină și le-a arătat fanilor cât de bine îi vin.

„Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34, dar aștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită”, a spus Nicole Cherry la InstaStory. 


Cu ce probleme se confruntă proaspăta mămică


Nicole Cherry traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta este în culmea fericirii că își ține în brațe fiica, însă mai are parte și de momente mai puțin plăcute.  Așa cum este normal la toti bebelușii, colici și-au făcut apariția și la micuța Anastasia, astfel că vedeta are parte și de nopți care nu sunt chiar așa de liniștite. 

Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă. Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot.

Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.

Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbește lumea. 

 

Criticată de internăuți

Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit mai multe critici în legătură cu modul în care își crește copilul.

Eu nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă. Am pus o poză în care era alăptată cu biberonul, m-au certat, m-am enervat foarte tare. Eu consider că în timpul sarcinii niciodată nu am vorbit prea mult și nici nu am exagerat.

Mi s-a părut că este atât de a mea încât nu am putut să le zic fetelor că așa o să fie și la ele. Mi se pare că fiecare mamă trebuie să învețe împreună cu copilul ei. O mamă trebuie să fie mamă pentru puiul ei, nu pentru alții pe internet. (…)

Fiecare alege să își crească copilul într-un fel și trebuie să acceptăm acest lucru și să nu ne mai dăm cu părerea. Ar trebui să ne înțelegem, noi între noi.”, a mai zis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel