Nicole Cherry a trecut prin momente de panică. Ce s-a întâmplat cu artista: „Am apăsat pe alarmă”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry a avut parte de un moment cumplit. Artista a fost chiar la un pas de a face atac de panică.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, frumoasa artistă și-a îngrijorat admiratorii, după ce le-a povestit pățania prin care a trecut. Partenera lui Florin Popa le-a povestit internauților că a tras o sperietură zdravănă după ce a rămas blocată în lift, de una singură.

Potrivit acesteia, vedeta s-a panicat din cauză că pe lângă faptul că liftul rămăsese la etajul 14, nici nu avea semnal deloc la telefon pentru a anunța pe cineva despre pățanie. Nicole Cherry și-a revenit rapid, după ce a apăsat butonul de panică, iar liftul s-a deblocat. Cu toate astea, artista  a mărturisit că din cauza fricii a urcat un etaj pe scări, până la 15, acolo unde locuiește alături de partenerul ei.

„Am rămas blocată în lift adineauri. M-am speriat puțin, puțin mai mult. Mai stau și la etajul 15 și pe lângă asta nici nu e semnal deloc. Am apăsat eu pe alarmă și imediat și-a revenit și m-a lăsat la 14, că acolo am rămas blocată, și un etaj am luat-o pe scări. Nu venea cel de-a doilea lift și în ăsta în care am rămas blocată nici că nu mai urc”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.

Citește și: Nicole Cherry, luată pe sus din cauza unei fotografii: „Uite, îmi place să prind muște”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel