Nicole Cherry, luată pe sus din cauza unei fotografii: „Uite, îmi place să prind muște”

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa foto Instagram

Nicole Cherry a devenit ținta atacurilor răutăcioase din partea fanilor din cauza unor fotografii indecente. 

Cireșica a intrat în rândul divelor sexy din showbizul românesc, iar fanii sunt indignați de fotografiile pe care le postează vedeta pe rețelele de socializare. Nicole Cherry este adesea acuzată că și-a pierdut inocența și că pozează prea vulgar. Artista nu stă prea mult pe gânduri și le inchide de fiecare dată gura haterilor. 


Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când Nicole Cherry a fost acuzată că stă cu gura deschisă în toate pozele. Vedeta a venit imediat cu o replică foarte amuzantă, care a calmat spiritele. Cireșica s-a săturat să fie pusă la zid din cauza postărilor de pe Instagram și vrea să le explice fanilor că fetița din videoclipul „Memories” a crescut.  


„Doamne, Dumnezeule, nu mai pot. Știam că poza asta, ultima pe care am postat-o, o să aibă foarte multe reacții din toate părțile, bune și rele, dar sunt unii așa de răuți. De slăbit, am slăbit, nu mai sunt grasă. Nu au avut ce să zică. Urâtă nu poți să zici că sunt, sunt drăguță. Acum că de ce stau cu gura deschisă în toate pozele. Uite, îmi place să prind muște. Am eu o pasiune”, le-a transmis Nicole Cherry fanilor de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole ???? (@nicolecherry)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel