Nicole Cherry a dezvăluit câte kilograme a luat în sarcină: „Nu am de ce să ascund”

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry se pregătește să intre în ultimul trimestru de sarcină cu o siluetă de fotomodel. Vedeta s-a îngrășat foarte puțin.

Nicole Cherry este însărcinată în șapte luni și se bucură de o sarcină ușoară, dar și de o siluetă silfidă. La cei 22 de ani ai săi, vedeta spune că se simte foarte bine și că abia așteaptă să-și cunoască fetița. 


Vedeta spune că s-a îngrășat doar  6 kilograme, pe care „nici nu le simte”.

„Mă gândesc mai mult la viitor ca înainte. Totul ține de ea, mă gândesc cum o să fie, cum o să o ajut în unele momente. Îmi doresc să fie totul bine. Cu siguranță, toate planurile pe care ni le facem acum vor fi prea mici pentru ceea ce o să ne ofere ea. Am șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foate bune. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a dezvăluit  Nicole Cherry pentru WOWBIZ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry)


A ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul
 

Artista în vârstă de 22 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

„Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, în urmă cu câteva zile. 

 

Mai mult, vedeta s-a arătat ușor iritată de toate discuțiile din jurul vârstei ei și a deciziilor pe care le ia și spune că este foarte stăpână pe viața și pe deciziile ei. De asemenea, este extrem de optimistă și nu lasă gîndurile negre să-i umbrească fericirea. Se declară fericită și spune că fericirea ei nu depinde de tatăl copilului, ci de ea. 

 


„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită”, a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel