Nicolae Guță și-a scos la vânzare „palatul” din Petroșani. Cu cât se vinde vila de lux a artistului: „Se ridică la cel mai înalt standard de calitate”

Data publicării:
Sursa foto: Nicolae Guță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicolae Guță, instagram

Nicolae Guță a decis să își scoată la vânzare vila de lux din Petroșani.

Nicolae Guță și familia sa dețin o vilă de lux, în Petroșani. Recent, celebrul manelist a decis să scoată la vânzare „palatul”, cunoscut în oraș ca fiind una dintre cele mai spectaculoase propietăți. 

Nicolae Guță și-a scos la vânzare „palatul” din Petroșani

Artistul își vinde „palatul” pentru un preț de 950.000 de euro, negociabil. 

”Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții.

Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale.

Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României.

Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust.

Proprietatea este pretabilă pentru sedii oficiale, hotel boutique, domeniu de vacanță, dar și pentru oricine își dorește să locuiască într-un imobil confortabil.

Zona in care este amplasat imobilul este favorabila, aflandu-se in vecinatatea complexelor comerciale si a principalelor puncte turistice montane: Parang, Straja, Voineasa, Pasul Valcan, Transalpina.

Date tehnice:

- Suprafață totală teren: 2200 mp

- Suprafață utilă casă: 530 mp

- Suprafata construita casa: 740 mp

- Suprafața curte: 1670 mp

- Număr dormitoare: 4 (fiecare cu baie individuală)

- Număr total băi: 6

- Număr bucătării: 1

- An construire: 2008 (cărămidă)

- Tip casă: individuală

- Încălzire: centrală termică pe gaz

- Acces auto, front stradal generos, poziționare directă din DN66

- Ansamblu supravegheat prin sistem video, interfon video, împrejmuire gard”, este descrierea locuinței pe care Nicolae Guță a scos-o la vânzare pentru suma de 950.000 de euro, relatează spynews.ro

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Nicolae Guță, victima unei atac în plină stradă. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital: "A raportat polițiștilor că i-a dispărut o sumă mare de bani"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel