Fiul lui Nicolae Guță, victima unei atac în plină stradă. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital: "A raportat polițiștilor că i-a dispărut o sumă mare de bani"

Data publicării:
Sursa foto: Nicolae Guță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicolae Guță, instagram

Fiul manelistului Nicolae Guță a fost atacat în plină stradă și a ajuns de urgență la spital.

Fiul manelistului Nicolae Guță a fost atacat, în plină stradă. Ulterior, bărbatul a fost transportat la un spital din Petroșița. Potrivit informațiilor apărute, agresorul l-a lovit pe fiul manelistului, apoi i-a sustras câteva bunuri de valoare.

Fiul lui Nicolae Guță, victima unei atac, în plină stradă

Oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaşte din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.', au declarat surse de la poliție, pentru WOWbiz.ro.

Mascații au percheziționat casa lui Nicolae Guță

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulteriror vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și cintrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie', au transmis autoritățile, potrivit sursei citate mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel