Nicolae Guță a bătut toate recordurile pe Tik Tok. Suma fabuloasă pe care a strâns-o!

Data publicării:
Nicolae Guță
Descriere foto: Nicolae Guță

Nicolae Guță a bătut toate recodurile pe Tik Tok.

A strâns o sumă colosală.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai faimoși maneliști din România. Dacă pentru unii, Tik Tok-ul reprezintă o sursă de venit, nu este deloc surprinzător că manelistul s-a apucat să facă live-uri. El a stabilit un record pe această platformă socializare, în ultima transmisie live! Suma pe care a strâns-o este una la care mulți creatori de conținut visează.

Nicolae Guță, pe numele său complet Nicolae Linguraru, este un cunoscut cântăreț de muzică manele din România. Este considerat unul dintre cei mai importanți și influenți artiști din acest gen muzical. Nicolae Guță s-a remarcat prin stilul său distinct și prin numeroasele sale hituri care au devenit populare în rândul iubitorilor de manele. De-a lungul carierei sale, Nicolae Guță a cântat în numeroase concerte și a lansat numeroase albume care au avut un mare succes în rândul publicului său.

În ultima sa apariție pe TikTok, Nicolae Guță a reușit să atragă peste 80.000 de români într-o transmisiune live și să obțină aproximativ 73.000 de dolari, după ce platforma TikTok a reținut 66% din venituri. Live-ul a avut loc pe canalul AMMA Studio TV de pe TikTok, iar în studio s-au aflat și Lucian Elgi, proprietarul locației, și întreaga formație a lui Nicolae Guță.

 

În timpul transmisiunii live, manelistul a făcut dedicații pentru oamenii care dădeau bani.

 

VEZI ȘI: Alimentul pe care Biserica nu-l interzice în Postul Paștelui, dar medicul Mihaela Bilic spune că ar trebui să renunțăm urgent la el: E absurd să mâncați așa ceva!:

https://www.spectacola.ro/alimentul-pe-care-biserica-nu-l-interzice-in-postul-pastelui-dar-medicul-mihaela-bilice-spune-ca-ar-trebui-sa-renuntam-urgent-la-el-e-absurd-sa-mancati-asa-ceva_37860.html

 

VEZI ȘI: Prof. Dr. Irinel Popescu: Cine are așa ceva, în mod cert, va dezvolta un cancer. Declarația a fost făcută după ce s-a aflat că prințesa Kate are cancer:

https://www.spectacola.ro/prof-dr-irinel-popescu-cine-are-asa-ceva-in-mod-cert-va-dezvolta-un-cancer-declaratia-a-fost-facuta-de-ce-s-a-aflat-ca-printesa-kate-are-cancer_37859.html

 

@elis_.norokosul #foryou #nicolaeguta #guta #ammamusic #romania ♬ sunet original - ????????????????_.????????????????????????????????????



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel