Nicolae Dică, testat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul s-a vaccinat împotriva noului coronavirus în luna februarie

Nicolae Dică, captură foto DigiSport
Descriere foto: Nicolae Dică, captură foto DigiSport

Federația Română de Fotbal a anunțat că că antrenorul secund al echipei naţionale Nicolae Dică a fost testat pozitiv cu COVID-19. Secundul lui Mirel Rădoi a intrat în izolare.

Fostul fotbalist s-a vaccinat împotriva noului coronavirus în luna februarie.


Nicolae Dică va rata astfel cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial,  Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.


„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie.

Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID și se simte bine.

Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative.

Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune. Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff.

Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoșoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval.”, a anunțat Federația Română de Fotbal într-un comunicat de presă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 aug 2021, 09:51 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play