Teo Peter Jr., la un pas de moarte pe Transalpina, după 18 ani de la pierderea tatălui său: „Mașina a luat foc”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Teo Peter Jr., facebook
Descriere foto: Sursa foto: Teo Peter Jr., facebook

Teo Peter Jr.  a fost la un pas de tragedie, după ce mașina i-a luat foc, în timp ce se plimba pe Transalpina.

Teo Peter Jr. (trupa Altar România)  trecut prin momente de coșmar, după ce a fost la un pas de moarte, în timp ce se plimba pe Transalpina. Mai exact, mașina în care se afla alături de toboșarul său a luat foc.

Teo Peter Jr., la un pas de tragedie pe Transalpina: „Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva”

Artistul a povestit că se afla alături de colegul său de trupă, moment în care mașina a izbucnit în flăcări din cauza motorului. Din fericire, cei doi au avut noroc cu șoferii din apropiere, care au sărit să stingă focul.

„Se mai întâmplă și astfel de evenimente. Pur și simplu, mașina a luat foc, atunci când eram pe Transalpina. Am reușit să ieșim repede eu și colegul meu din mașină.

Vreau să vă spun, ca niciodată, erau destul de multe mașini pe în zonă… Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva. Oamenii au sărit să ne ajute să stingem focul. Putea să ardă toată mașina. Am găsit și un loc de refugiu. Puteam să blocăm Transalpina și nu era ceva plăcut pentru șoferii aflați în trecere”, spune acum teafăr și nevătămat Teo Peter Jr. pentru FANATIK.

Teo Peter Jr. este conștient că totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie. De asemenea, artistul a precizat că va trebui să se întoarcă pe același trasei și are emoții să nu mai treacă prin această situație.

„O să trecem tot pe acolo, la locul nostru. Acuma sperăm să nu se mai întâmple nimic. Bine că doar mașina a pățit ceva. A trebuit să o schimbăm”, ne-a mai zis Teo Peter Jr.

Moartea lui Teo Peter, produsă acum 18 ani, a provocat lacrimi și revoltă

Teo Peter s-a stins din viață pe 4 decembrie 2004 în București, într-un accident de mașină zdrobitor, vinovat de decesul acestuia fiind un militar american detașat la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, relatează sursa citată mai sus.

Ce planuri muzicale are Teo Peter Jr.

„Eu cred că noi încă facem muzică rock de calitate, altfel nu am mai fi pe piață. Oamenii mai vin la spectacole, e adevărat, nu mai sunt în număr așa mare. Noi nu ne putem plânge.

Vara asta e destul de plină. După concertul de la Rock the Wolvews mergem la RockFest Transalpina, pe 29 iulie. Apoi mai avem câteva spectacole, unul într-un club din Capitală. Pe 27 august mergem la Vama Veche”, a adăugat Teo Peter Jr.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel