Tavi Clonda, dezvăluiri inedite din relația cu Gabriela Cristea. Cum se înțeleg cei doi: "În fiecare zi sunt probleme de rezolvat"

Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Recent, Tavi Clonda a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu prezentatoarea TV. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre relația pe care o au cei doi. Artistul și prezentatoarea TV sunt împreună de mai bine de 8 ani. În cadrul emisiunii ”Star News”, de la Antena Stars, Tavi Clonda a vorbit despre cel mai emoționent moment din relația lor. 

Artistul a declarat că venirea pe lumea a primului lor copil a fost cel mai emoționant moment din viața lor, iar acest lucru i-a apropiat și mai mult. Cu toate astea, artistul a recunoscut că uneori mai sunt și momente tenionate, dar împreună trec peste toate obstacolele. 

”Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă. Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a declarat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

 

Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune prezentatoarea TV despre a treia sarcină?


Chiar dacă relația lor a avut și momente mai tensionate de-a lungul timpului, cei doi porumbei spun că și-ar mai dori copii. Tavi Clonda a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea că au avut un moment de ”silenzio stampa”, în care și-a pus chiar problema unui divorț: „Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi. 


„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mărturisit Gabriela Cristea, în urmă cu mai mult timp, la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel