Nicola, lăsată în „lacrimi” de fiul cel mare. Momentul care a emoționat-o: „Le-am sugerat să plece...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ La Măruță, VIVA online
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ La Măruță, VIVA online

Nicole, pe numele ei real, Nicoleta Alexandru, a dezvăluit un moment marcant dintre ea și fiul ei. Cum a emoționat-o Andrei, fiul cel mare, pe mama sa, celebră cântăreață.

Nicoleta Alexandru, celebra cântăreață care a cucerit Românai cu frumaosele sale piese are acum frumoasa vârstă de 54 de ani și se mândrește foarte tare cu cei trei copii ai săi. Ea și-a început cariera muzicală în 1985, la doar 17 ani, dovedind imediat talentul său înnăscut în muzică. Ea a fost căsătorită cu Mihai Alexandru, și el, muzician, de care s-a despărțit după 15 ani de relație.

Cu ocazia unui interviu, cântăreața a făcut câteva precizări despre familia ei, în special copiii ei, care i-ar fi reproșat că nu a fost suficient de dură cu ei de-a lungul creșterii lor. De asemenea, artista a mai fost apreciată și pentru faptul că reușea să fie mamă și artistă în același timp, iar concertele la care participa nu erau deloc puține, mai ales în perioada anilor 1990-2000.

Fiul cel mare i-a dus lipsa în Anglia

Vedeta menționează un eveniment care îl include pe fiul său cel mare, care a avut o experiență similară cu a ei, doar că Andrei și-a dorit să ajungă în Regatul Unit, spre deosebire de mama sa care și-a dorit să locuiască în SUA. Cu toate acestea, el resimte lipsa mamei și i-a spus în glumă că ar clona-o pentru a îi putea ține companie în Anglia.

„Asta îmi spunea fiul meu cel mare: „Mamă, dacă ar fi după mine, te-aș clona, adică să fiu și pe la el prin Anglia. Că la el nu am ajuns și îmi pare rău că nu am putut să ajung. Am văzut-o pe cea mică doar când a venit el aici. Nu pot spune că s-au acomodat greu acolo, pentru că fiul meu, ca și în cazul meu cu America, și-a dorit dintotdeauna să ajungă în Anglia. Și a ajuns. Mi-a dat un mesaj la un moment dat și mi-a spus: „Mama, eu vreau să plec. Ne-am întâlnit, am vorbit, mi-a explicat ce vrea să facă și i-am spus: „Du-te, mamă, unde vrei și unde simți tu că vrei să locuiești!. Eu știam de la mine.”, a spus Nicole, pentru Viva.

Momentul în care fiul cel mare a emoționat-o, înainte de plecare

Un moment emoționant care a inspirat-o pe artistă a fost momentul în care și-a sfătui fiul cel mare, pe Andrei, să plece în Regatul Unit și abia apoi să o aducă pe partenera lui acolo. Planul era ca Andrei să se stabilească pentru a pava un drum sigur pentru perechea sa, însă fiul cel mare al Nicolei a demonstrat loialitatea pe care o poartă iubitei sale, fapt ce a impresionat-o profund pe Nicoleta Alexandru, cunoscută și sub numele de scenă- Nicola.

„Dar el nu a plecat singur și mi-a plăcut asta. Și-a luat consoarta cu el. Eu le-am sugerat să plece el și apoi să o ia și pe ea, după ce se organizează acolo. Iar el a spus: „Fără ea nu plec!. Mi-a plăcut foarte mult acest lucru, că au plecat împreună și că, până la urmă, s-au descurcat. La început a fost greuț. Într-o țară străină, dacă nu ai pe nimeni…

Dar mi-a plăcut ambiția aceasta. Până la urmă, fiecare e liber să trăiască unde îi place. Decât să ai regrete mai târziu că nu ai încercat… Anul trecut am pierdut o prietenă foarte bună. Înainte să i se agraveze situația, mi-a zis: „Nicole, du-te și fă ce îți place! Fă ceea ce te face să te simți cel mai bine, viața e scurtă. Mi-au dat lacrimile. Să auzi lucrurile acestea de la cineva care nu mai avea mult de trăit… Până la urmă, trebuie să faci ceea ce îți place și să fii unde îți place, să te bucuri de viață.”, a mai punctat artista, potrivit sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel