Nicola a dezvăluit la ce nu poate renunța: Sunt dependentă

Data publicării:
Sursa foto: Nicola, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicola, Instagram

Nicola a vorbit despre lucrul care o face să se simtă foarte bine și de care nu a putut scăpa niciodată.

Nicola este o îndrăgită artistă de la noi din țară. Deși a depășit vârsta de 50 de ani, aceasta face parte din categoria persoanelor publice care se pot mândri cu un fizic de invidiat. Secretul stă în sport, a dezvăluit cântăreața, fiind un obicei care i-a rămas înrădăcinat, însă din copilărie.

"Sportul mi-a intrat în sânge, de mică. De altfel,  mă trag din familie de sportivi: mama a făcut popice, tata fost ciclist (am cupele lor acasă), unchiul meu, fratele mamei, fost antrenor de ciclism la Cibo Brașov. Așa că de mică am luat o și eu cu sportul. Un pic de gimnastică la început apoi, în clasa a II-a, am intrat în clasa de tenis de masă, până într-a VII-a. Am cochetat vreo trei luni cu baschetul, apoi, pe la unsprezece ani,  m-am apucat și de atletism. Uitându-mă în urmă nici nu știu când aveam timp de ele și de școală, să și cant și să mai joc și fotbal. Aaaa, să nu uit că de două ori pe săptămâna eram pe gheață, la program cu publicul. Mă simt excelent atunci când fac sport, sunt dependentă.", de dezvăluit Nicola, pentru Fanatik.

"De mică mi-am dorit să-mi fac părul blond"

Vedeta a mai spus și faptul că este adepta culorilor vii, pe care le experimentează zilnic în vestimentație, ba chiar a avut momente când le-a încercat și la nivelul părului.

"Îmi plac culorile, îmi place să mă îmbrac colorat, mai ales în roz, în care îmi și stă foarte bine.  Dar nu renunț nici la elegantul negru. Da, am încercat alte culori și la păr dar tot la blond mă întorc de fiecare dată. De mică mi-am dorit să-mi fac părul blond, al meu natural fiind negru. Mă simt foarte bine cu el drept, rar mă vezi cu bucle. A, și să nu uit de breton, care mă reprezintă.", a mai spus ea.

Cum a fost copilăria artistei

"Copilul Nicola și-a trăit copilăria din plin. Am fost o rebelă cu o inimă mare. Nu trebuia să-mi spui ” nu fă aia”, că fix pe aia o făceam.  De câte ori îmi spunea mama să vin de la școală direct acasă, iar eu mă opream să mă dau în leagăne sau să mă urc în copaci. Într-o zi ploua tare și era friguț, iar eu rămăsesem după ore în curtea școlii să joc fotbal. Ce crezi? Mama îl trimisese pe frate-miu după mine, care m-a găsit udă fleașcă, plină de noroi.  Nu-ți spun ce a urmat, cum m-a alergat frate-miu până acasă, de cred că am bătut recordul la viteză, hahaha.", a dezvăluit Nicola.

Ce relația a avut artista cu sora sa

Și dacă copilăria ei a fost una plină de trăiri intense, nici relația cu sora ei nu a fost mai liniștită, aceasta ocupându-se strict de educația vedetei.

"Cu sora mea era grav de tot. Ea a fost cumva responsabilă cu școlitul meu, educația, ba chiar îți pot spune că mi-a fost profă de mate în clasele șapte și opt. Nu suporta nepotismele, deci nu eram favorizată nicicum, ba din contră, eu eram cea mai în vizorul ei, dintre toți. Din cauza sau datorită ei am învățat în două ore toată cartea de geometrie că nu mă lăsa afară, a trebuit să studiez singură engleza în clasa a doua, când mi-a pus în brațe patru cărți de ”Engleză fără profesor “,  deși la școală abia începusem franceza. Într-o zi m-a ridicat în picioare în fața clasei și mi-a zis să vin cu părinții la școală.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel