Nico este în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: ”Mereu îmi aduc aminte de el”

Data publicării:
Nico, sursa instagram
Descriere foto: Nico, sursa instagram

Nico este îngenunchiată de durere, după ce tatăl său vitreg a murit în urmă cu doar câteva săptâmâni.

Nico trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce părintele său vitreg s-a stins din viață. Bărbatul a stat alături de mama artistei timp de 30 de ani, după moartea părintelui ei natural.

Din nefericire, tatăl său vitreg  a decedat din cauza unei boli grave, de care nu a aflat la timp și de care a știut mult prea târziu. Nico a precizat că avea vârsta de 69 de ani. De asemenea, artista a mărturisit că a fost extrem de atașată de acesta.

”Era tânăr, 69 de ani, probleme vechi, dar nu s-a știut de ele. Simt nevoia să stau lângă mama pentru că a rămas singură. Eu întotdeauna l-am ajutat am fost foarte aproape de el, mama îi simte cel mai mult lipsa pentru că erau nedespărțiti de 30 de ani”, a spus Nico la Antena Stars.

Chiar dacă bărbatul nu a fost tatăl ei natural, Nico a mărturisit că a simțit mereu căldură și iubire din partea lui. Totodată, cântăreața a subliniat faptul că acesta a fost întotdeauna alături de mama ei și a susținut-o necondiționat.

”Mereu îmi aduc aminte de el, când trec pe lângă locul pe unde lucra el. Nu pot să spun că a fost ca un tată, niciodată n-are cum să înlocuiască, dar l-am iubit. L-am iubit pentru că a iubit-o pe mama în primul rând, a ținut-o ca în palmă”, a mai spus ea pentru sura citată.

 

Acum, Nico încearcă să stea cât mai mult timp alături de mama sa, care este devastată de durere.

Citește și: Florin Condurățeanu avea mari probleme de sănătate, dar refuza să meargă la medic: „Nu se simțea bine de vreo două luni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel