Florin Condurățeanu avea mari probleme de sănătate, dar refuza să meargă la medic: „Nu se simțea bine de vreo două luni”

Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital

Florin Condurățeanu a fost astăzi condus pe ultimul drum. Cu ce probleme de sănătatea se confrunta jurnalistul?

Florin Condurățeanu a lăsat în urmă multă durere. Familia, colegii, dar și oamenii care l-au apreciat pentru munca sa dar și pentru sufletul lui bun au mers astăzi pentru a-l conduce pe ultimul drum. Regretatul jurnalist a fost înmormântat pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. 

 

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să plece atât de devreme la ceruri, mai ales că nu dădea semne de boală. 


În ziua în care s-a stins din viață, Florin Condurățeanu a fost la redacție și a scris ultimul său articol de presă. A refuzat să meargă la spital când a început să se simtă rău și și-a dat ultima suflare în brațele fiului său. 


"Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. A avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câteva ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva. Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită!


Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!


Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit", a spus soția lui Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

 

Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist Florin Condurățeanu, a povestit filmul ultimelor clipe din viața tatălui său. 

 

„Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el. Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine. Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare. 

În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumaose erau când mergeam împreună în vacanțe”, a declarat Răzvan Condurățeanu pentru RomâniaTv.

 

Citește și: Durere de nedescris la căpătâiul lui Florin Condurățeanu. Gestul emoționant al soției regretatului jurnalist: „Mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel