Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul artistei: "A făcut o formă destul de severă"

Data publicării:
Captură video Youtube/ theExclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theExclusive

Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Artista a dezvăluit ce se întâmplă cu băiatul ei. 

Elena Gheorghe trece prin momente delicate din cauza faptului că ful ei se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Mai exact,  Nicholas, fiul ei în vârstă de zece ani, a făcut vărsat de vânt, fiind boala copilăriei, prin care zeci de copii trec. Artista a văzut bubițele care i-au apărut pe coprul fiului său, astfel că a decis să îl izoleze de sora sa pentru a nu da boala mai departe. 

Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, probleme de sănătate

"(...) Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nichlas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicela.

O forma destul de severa zic eu. (....)Noi ne-am bucurat ca Nikolas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia si cea mica. Ea nu ar intelege ca nu trebuie sa se scarpine si poate rămane cu semne (...) Mai avem un hop sa nu avem vreo surpriza de la Amelie zilele acestea. Speram ca totul sa treaca cu bine și sa treceme peste proba de foc..", a povestit Elena Gheorghe pe Instagram-ul personal.

Elena Gheorghe, secretul căsniciei perfecte

Elena Gheorge a fost invitată în emisiunea online "Duet cu Alexandra", unde a dezvăluit care este secretul ce stă la baza relației cu soțul ei, cei doi fiind împreună de aproximativ 17 ani, lucru rar întâlnit în showbiz. Mai mult, vedeta a povestit și greutățile prin care a trecut când a trebuit să-l prezinte pe Cornel familiei sale, care își dorea pentru Elena un bărbat machedon

"Toată lumea mă întreabă despre lucrul ăsta pentru că este destul de rar în ziua de astăzi, din păcate, și asta văd și eu la prietenele mele, cunoștințele mele. Traversăm niște vremuri care implică să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el.. implică foarte multe. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să existe cineva acolo lângă tine care să te așeze și să-ți zică că o să fie bine și cumva la baza tuturor eu cred că stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap, nu sunt genul care să mă gândesc înainte la ce să-i spun. Odată cu trecerea timpului, oricum noi ne schimbăm, chiar dacă stăm non-stop împreună, în fiecare zi ți se întâmplă altceva. Cum te raportezi tu la un lucru îl face pe omul de lângă tine să fie surprins sau nu.", a povestit Elena Gheorghe în emisiune.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel