Elena Gheorghe, secretul căsniciei perfecte: Toată lumea mă întreabă. La baza tuturor eu cred că stă...

Data publicării:
Captură video Youtube/ theExclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theExclusive

Elena Gheorghe are una dintre cele mai lungi căsnicii din rândul persoanelor publice. În acest context, vedeta a dezvăluit și care este secretul ce stă la baza acesteia.

Elena Gheorge a fost invitată în emisiunea online "Duet cu Alexandra", unde a dezvăluit care este secretul ce stă la baza relației cu soțul ei, cei doi fiind împreună de aproximativ 17 ani, lucru rar întâlnit în showbiz. Mai mult, vedeta a povestit și greutățile prin care a trecut când a trebuit să-l prezinte pe Cornel familiei sale, care își dorea pentru Elena un bărbat machedon

"Toată lumea mă întreabă despre lucrul ăsta pentru că este destul de rar în ziua de astăzi, din păcate, și asta văd și eu la prietenele mele, cunoștințele mele. Traversăm niște vremuri care implică să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el.. implică foarte multe. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să existe cineva acolo lângă tine care să te așeze și să-ți zică că o să fie bine și cumva la baza tuturor eu cred că stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap, nu sunt genul care să mă gândesc înainte la ce să-i spun. Odată cu trecerea timpului, oricum noi ne schimbăm, chiar dacă stăm non-stop împreună, în fiecare zi ți se întâmplă altceva. Cum te raportezi tu la un lucru îl face pe omul de lângă tine să fie surprins sau nu.", a povestit Elena Gheorghe în emisiune.

Elena Gheorghe nu îi controlează telefonul soțului ei

Un alt factor extrem de important în relația lor, pe lângă prietenie, este încrederea, spune artista.

"N-am nicio treabă cu telefonul lui, nu am curiozități. Nici el n-are. Dacă de exemplu sună cineva, primesc un mesaj la care trebuie să răspund și nu sunt acolo, răspunde el, nu avem nicio treabă. El oricum este anti social media.", a continuat ea.

Tatăl ei își dorea ca artista să își găsească un soț machedon

Unul dintre cele mai importante momente, de care artista s-a temut, la început, a fost atunci când aceasta a trebuit să-și prezinte partenerul familiei sale. 

"Pe vremea aia, tata mă bătea la cap că trebuie să mă căsătoresc cu un machedon, că dacă nu e jale. La un moment dat voia să îmi prezinte și pe cineva. Eu când auzeam, schimbam imediat subiectul și mai scăpam. Eu și Corneal eram foarte buni prieteni și prietenia s-a transformat în mai mult și nu știam cum să-i spun tatei, pentru că nu era machedon. Atunci am început să-i spun că e român și a schimbat subiectul iar. L-a băgat la zid direct, vorbea cu el în machedonă.", a mai dezvăluit artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel