Neti Sandu, previziuni astrologice pentru 2021: „Imprevizibilul poate veni și din aspectele bune”

Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Neti Sandu, astrologul care prezintă horoscopul zilnic la ProTv, spune că anul 2021 este unul imprevizibil, iar primăvara aceasta ne va surprinde cu lucruri pozitive. 

Neti Sandu prezintă horoscopul în fiecare dimineață la Pro Tv. Pe lângă previziunile zilnice, astrologa a consultat astrele pentru a afla ce ne așteaptă pe tot parcursul anului, din punct de vedere astrologic. 

 

„Ar putea să fie imprevizibil pentru că primele două luni, ianuarie și februarie, sunt marcate de niște cuadraturi severe și atunci pot apărea situații bruște, adevărate provocări care să te facă să reacționezi în funcție de cum te prind: în formă/pe picior greșit. Aici pot fi niște plăci turnante care să te trimită într-o altă direcție, așa că trebuie avut grijă, pentru că astea pot destabiliza oarecum. Dar imprevizibilul poate veni și din aspectele bune care or să fie la primăvară și din faptul că pentru o lună și ceva, chiar dacă Jupiter intră două grade în zodia Peștilor, poate să aducă ceva relaxare și să zicem că, uite, am răzbit', a declarat Neti Sandu, într-un interviu pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel