Neti Sandu, horoscop pentru Sâmbăta Mare. Ce ne rezervă astrele pe 15 aprilie 2023

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, sâmbătă, 15 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 15 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.


BERBEC

Veşti bune, revederi emoţionante, se-ntâmplă diverse lucruri care or să vă creeze o stare de spirit deosebită şi or să apară oameni minunaţi în viaţa voastră.
E posibil să apară şi un element-surpriză la noapte, poate vine cineva care zicea că nu poate să vină la înviere.


TAUR

O energie de zile mari - poate e cineva care va face viaţa mai frumoasă şi o să daţi dovadă de generozitate, c-aţi accesat resursele sufleteşti de care pot profita şi ceilalţi.
Aţi putea pleca la drum s-ajungeţi la destinaţia de Paşte, pe la vreo rudă, un prieten, care vă pot găzdui câteva zile.


 GEMENI

Aţi dat deoparte grijile, neîmplinirile, sunteţi încrezători în şansele voastre şi vă bucuraţi, zilele astea de un echilibru emoţional ca vă simţiţi iubiţi, apreciaţi.


O să tot primiţi invitaţii pentru petrecut Paştele împreună, dar n-o să schimbaţi destinaţia că vreţi să fiţi fideli anturajului.


 RAC

O să mai scoateţi din fondul de rezervă atât cât e nevoie ca să luaţi un cadou, să mai faceţi un plin la benzină ca să vă puteţi şi deplasa pe la cunoştinţele voastre

Poate o să vă întâlniţi şi cu oameni care nu erau pe lista invitaţilor, dar o să fie în regulă, o să vă simţiţi bine împreună.


LEU

Se aşteaptă de la voi să puneţi umărul la nişte pregătiri mai speciale, c-or veni invitaţi de onoare, şi nu neapărat la voi, ci acolo unde o să mai ajungeţi zilele astea.

Vă puteţi deplasa cu arme şi bagaje spre o destinaţie de vacanţă şi să mergeţi acolo la Înviere şi să vă şi relaxaţi în următoarele zile.


 FECIOARĂ

O să onoraţi invitaţia la rude şi la prieteni, scoateţi din banii de rezervă şi le luaţi oamenilor ce ştiţi că au nevoie şi o să vă duceţi pe la fiecare dintre ei.

E posibil să se-anunţe cineva care vine de departe şi o să vă străduiţi să fiţi gazde bune, dacă nu plecaţi pe nicăieri.


BALANŢA

Întrevedere, pe fugă, cu un partener de afaceri c-aveţi lucruri importante de rezolvat şi în rest o să vă ocupaţi de musafirii voştri, o să fie o atmosferă festivă acasă.

Se poate întâmpla să apară şi lume nouă printre invitaţii de la masa de Înviere şi să întrețineți relaţiile.


 SCORPION

Se oferă cineva să vă ducă, poate cu maşina, acolo unde vă duceţi voi în plimbare şi o să vă bucuraţi de o companie agreabilă că sunt oameni care ţin la voi.

Cineva de care vă e dor reapare în peisaj şi o să vă bucuraţi de sărbătoarea Paştelui că e un prilej să vă reinventaţi.


 SĂGETĂTOR

Familia, prietenii, toţi vor să fiţi împreună ca să vă hrăniţi cu energia acestor sărbători că aveţi nevoie de prezenţa tuturor ca să simţiţi iubirea.

E posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor voastre şi să fiţi şi voi, în sfârşit, fericiţi.


 CAPRICORN

O să vă deplasaţi cu uşurinţă, mai ales dacă e vorba despre copii, care vor să ajungă într-un parc de distracţii mâine sau poimâine. Sau la o petrecere a copiilor.

O să fiţi invitaţi de onoare - poate - la un eveniment - spectacol, şi o să fie o atmosferă pe gustul vostru.


VĂRSĂTOR

Veşti de ultimă oră, şi poate schimbaţi şi voi direcţia sau numărul de invitaţi c-or să fie unii care vor, neapărat, să vă vedeţi dacă nu la noapte, măcar mâine.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care v-a simţit lipsa şi o să vrea să vă vedeţi zilele astea, dar şi după, de-aici încolo.

PEŞTI

O s-aveţi parte de surprize plăcute, vă sună oamenii pe care-i iubiţi şi poate aveţi voi nişte gesturi, cadouri cu care să-i luaţi prin surprindere.

Vă puteţi bucura de o invitaţie la cineva care v-aşteaptă de ceva vreme şi aceste sărbători sunt o ocazie perfectă să vă revedeţi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel