Netflix va produce un serial live-action inspirat din franciza "Assassin's Creed"

Data publicării:
caprura foto YouTube Assassin's Creed Valhalla - Official Trailer
Descriere foto: caprura foto YouTube Assassin's Creed Valhalla - Official Trailer

Un serial live-action inspirat din franciza de jocuri video "Assassin's Creed" se află în prezent în etapa de dezvoltare şi va fi produs de platforma de streaming Netflix.

Serialul face parte dintr-un acord semnat de Netflix şi compania producătoare de jocuri video Ubisoft, ce prevede dezvoltarea unor conţinuturi inspirate din această franciză de succes. Acordul include seriale live-action şi de animaţie. Netflix caută în prezent un coordonator pentru acest prim serial TV, ai cărui producători executivi vor fi doi manageri de la Ubisoft Film & Television, Jason Altman şi Danielle Kreinik.

Franciza "Assassin's Creed" a fost lansată în 2007 şi a devenit foarte repede un succes global. Peste 155 de milioane de copii ale titlurilor din această franciză au fost vândute pe plan mondial. Jocul video omonim prezintă războiul dintre două ordine secrete şi rivale, Asasinii şi Templierii, în contextul în care ordinul Asasinilor doreşte pace prin liber-arbitru, iar ordinul Templierilor foloseşte o tehnologie avansată pentru a accesa memoria genetică a Asasinilor în diferite perioade din trecut pentru a găsi o serie de artefacte deosebit de puternice, denumite "Pieces of Eden" ("Fragmente din Eden").

Dacă proiectul va fi finalizat, el nu va fi însă prima producţie de tip live-action inspirată din universul francizei "Assassin's Creed" care a ajuns pe ecrane. O adaptare cinematografică a acestui joc video, în care rolul principal a fost interpretat de actorul Michael Fassbender, a fost lansată în 2016. Filmul a avut un buget de producţie de 125 de milioane de dolari şi a reuşit să obţină încasări de peste 240 de milioane de dolari la nivel mondial, noteaz[ Agerpres. 

De asemenea, acesta nu este primul proiect pe care Ubisoft l-a anunţat în colaborare cu Netflix în ultimele luni. În iulie, revista Variety a raportat în exclusivitate că cele două companii au încheiat un parteneriat pentru a produce împreună serialul animat "Splinter Cell", inspirat de creaţiile lui Derek Kolstad, scenaristul francizei "John Wick".

Ubisoft şi Netflux lucrează în prezent la filmul "The Division", cu Jessica Chastain şi Jake Gyllenhaal în rolurile principale, iar Netflix a difuzat patru sezoane din serialul animat "Rabbids Invasion", creat pe baza jocului omonim produs de Ubisoft. De asemenea, Ubisoft produce pentru Apple TV+ un serial live-action, intitulat "Mythic Quest".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel