Netflix. Top 10 cele mai vizionate filme de săptămâna aceasta

Data publicării:
Netflix. Top 10 cele mai vizionate filme de săptâmâna aceastaa aceasta
Descriere foto: Netflix. Top 10 cele mai vizionate filme de săptâmâna aceastaa aceasta

Iată care sunt cele mai vizionate filme de pe Netflix, săptămâna aceasta.  

1 Triple 9: Codul străzii


Un grup de polițiști corupți din Atlanta sunt șantajați de mafia rusească și pun la cale un jaf aparent imposibil, dezlănțuind un șir exploziv de violențe.
Cu:Casey Affleck, Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor,Anthony Mackie

2 The Client List

The Client List este un o dramă americană bazată pe filmul de televiziune cu același nume din 2010.
Serialul o are în centru pe Riley Parks, o femeie care se angajează la un salon de îngrijire și frumusețe după ce soțul ei, Kyle Parks, îi abandonează pe ea și pe copiii lor. Rămasă pe neașteptate mamă singură, Riley ajunge curând să se confrunte cu mari probleme financiare.
La fel de adevărat este, însă, că noul loc de muncă îi oferă mult mai multe oportunități decât masaje, dar lucrează cu proprietara salonului în așa fel încât să poată să își întrețină casa și copiii. În timp ce ajută afacerea, ea se luptă pentru a echilibra discret două vieți: cea de mamă sigură și cea de puternică femeie de afaceri. Este ajutată de mama ei, Linette, de fratele soțului ei, Evan Parks, și de cea mai bună prietenă, Lacey. 

Cu: Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett

3 In My Dreams 

Natalie și Nick sunt frustrați de norocul lor în dragoste. După ce aruncă monede într-o fântână, cei doi încep să se viseze unul pe celălalt. Dar, conform mitologiei fântânii, au la dispoziție doar o săptămână pentru a transforma aceste vise în realitate.

Cu: Katharine McPhee, Mike Vogel, JoBeth Williams

4 Human Capital 

Iubirea dintre doi adolescenți, el, înstărit, ea, din familie obișnuită, iscă o tragedie după ce o investiție financiară riscantă și un accident le răvășesc familiile.
Cu:Liev Schreiber,Marisa Tomei,Peter Sarsgaard

5 The Craigslist Killer 

Bazat pe o poveste adevărată, acest thriller spune povestea unui student la medicină a cărui viață aparent perfectă este o acoperire pentru urmărirea criminală a femeilor.

În rolurile principale: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close

6 Dog Gone 

Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Cu:Rob Lowe,Johnny Berchtold,Kimberly Williams-Paisley

7 JUNG_E 

Într-un viitor postapocaliptic apropiat, o cercetătoare la un laborator AI vrea să pună capăt războiului civil clonând creierul unui soldat-erou: mama sa.
Cu:Kang Soo-youn,Kim Hyun-joo,Ryu Kyung-soo

8 Teambuilding

Emil e promovat în fruntea unei echipe care va fi înlocuită de inteligența artificială și își convinge șeful să le salveze slujbele dacă vor câștiga cupa la teambuilding.
Cu:Şerban Pavlu,Matei Dima,Cosmin Nedelcu 

9 The Pale Blue Eye 

Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
Cu:Christian Bale,Harry Melling,Gillian Anderson

10 Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Adus de un clan străvechi, războinicul Snake Eyes se antrenează pentru a deveni arma supremă care să doboare organizația mortală Cobra.
În rolurile principale: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel