Nepotul lui Muhammad Ali a câştigat primul meci la profesionişti

Nico Ali Walsh, captura foto Youtube/ Top Rank Boxing
Descriere foto: Nico Ali Walsh, captura foto Youtube/ Top Rank Boxing

Nico Ali Walsh, nepotul legendarului pugilist american Muhammad Ali, îmbrăcat în acelaşi şort ca bunicul său, a câştigat sâmbătă primul său meci profesionist de box prin KO tehnic, la Tulsa (Oklahoma), adăugând o a treia generaţie a dinastiei în ring. 

Walsh şi-a trimis adversarul, Jordan Weeks, la podea, meciul s-a reluat, dar în cele din urmă a fost oprit de arbitru după 1 minut şi 49 de secunde.

"A fost o seară mare, care a răspuns complet aşteptărilor mele", a afirmat tânărul boxer în vârstă de 21 de ani.

"Este un vis care se realizează", a adăugat Nico Ali Walsh.

"M-am gândit mult la bunicul meu", a mai spus tânărul Ali.

Walsh devine a treia generaţie de boxeri din familie. Bunicul său, Muhammad Ali, cu 56 de victorii în palmares din care 37 prin KO (cinci înfrângeri), este o legendă în sport, în ciuda interdicţiei de a urca în ring timp de trei ani (1967-1970) pentru refuzul de a lupta în războiul din Vietnam, notează Agerpres. 

Fiica lui Muhammad Ali, Laila, a fost un star al boxului feminin până în 2007, an în care şi-a anunţat retragerea din cariera sportivă.

"Sunt mândru să spun: moştenirea continuă", s-a felicitat Nico Ali Walsh, a cărui mamă este Rasheda Ali Walsh, fiica lui Muhammad Ali.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 aug 2021, 12:38 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience