Nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, ispită la „Insula Iubirii”: „Merg până la capăt”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Patrichi, foto Antena 1
Descriere foto: Bianca Patrichi, foto Antena 1

O ispită de la Insula Iubirii face parte dintr-o familie de artiști. Bianca Patrichi este nepoata actriţei Gina Patrichi, dar şi a unui alt mare nume cunoscut în lumea artistică, regretatul coregraf Cornel Patrichi. Tânăra spune că nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost trădată de foștii iubiți. 

În premieră, în cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să aleagă între #RelatievsTentatie şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii. 

Nu crede în monogamie


Bianca Patrichi (32 de ani) a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi. 

„Merg până la capăt. Bineînțeles că îmi doresc foarte mult să trăiesc momente foarte frumoase. Ispitesc fără să îmi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă”, spune tânăra.


Cine e Bianca Patrichi


Frumoasa Bianca Patrichi are apariţii atât în filme, cât şi în emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. A dansat pe mari scene de operă sau teatru şi este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti. 

A moștenit talentul care a consacrat familia Patrichi

Tânăra cu chip de păpuşă este artist independent, dar şi profesor şi coregraf la Casa de Balet Bucureşti, unde ţine cursuri de dans contemporan şi jazz atât cu copii începători sau avansaţi, cât şi cu adulţi. În 2018, a câştigat premiul coregraful anului 2018 la unul din concursurile la care a participat cu elevii săi.

Dansează de la trei ani

Bianca Patrichi a avut primul contact cu dansul la Palatul Copiilor, la vârsta de numai 3 ani: „îmi amintesc că tata se chinuia să mă înveţe să ţin ritmul... Mai apoi, tot el a fost acela care a observat înclinaţia mea pentru dans şi m-a înscris la Palatul Copiilor, unde am învăţat şi dansat o perioadă lungă de timp”. După nişte ani, Bianca a devenit absolventă a Liceului de coregrafie „Floria Capsali”, Bucureşti şi licenţiată UNATC, secţia coregrafie. În timpul liceului, a fost olimpică la dans clasic şi la dans contemporan. 

 

Şi tot Bianca a dansat pe scena Operei Naţionale Bucureşti, în spectacole precum ,,Liliacul", „Corsarul” şi „Baiadera”, în „Depeche Dance" la Teatrul Odeon, în „Rebecca”, unde a lucrat cu unul dintre cei mai mari coregrafi din Budapesta, Akos Tihanyi, ca asistent coregraf şi dansator, în „Maria de Buenos Aires" şi „Romeo şi Julieta", de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian". De asemenea, Bianca face parte din ansamblul de balet al musical-urilor „Mamma Mia!", "We Will Rock You" şi „My Fair Lady". Timp de 5 ani a colaborat ca asistent de coregrafie şi dansator la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni tv precum „România Dansează", „X Factor", „Te Cunosc De Undeva" şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”.

 

A mai avut colaborări coregrafice atât pentru filme româneşti, cât şi pentru producţii cinematografice internaţionale şi numeroase prezenţe în videoclipuri muzicale. De curând, de când pandemia ne-a ţinut mai mult în casă, Bianca şi-a descoperit şi pasiunea pentru montaj video, îmbinând astfel simţul muzical cu ritmul cinematografic.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel