Nepoata lui Audrey Hepburn îi calcă pe urme legendei de la Hollywood. Cum arată Emma Kathleen Hepburn Ferrer și cum vrea să-și depășească bunica în celebritate

Data actualizării: | Data publicării:

Emma Kathleen Hepburn Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, este model de succes și pare că va ajunge să își depășească bunica în celebritate. 

Audrey Hepburn este un simbol internațional. Una dintre cele mai celebre actrițe din toate timpurile, Hepburn a fost, de asemenea, un spirit generos care a cucerit publicul prin implicarea sa în cauze umanitare. Din păcate, marea actriță a murit în 1993. Acum, nepoata ei, Emma Kathleen Hepburn Ferrer, duce mai departe numele familiei și se îndreaptă cu viteză pe culmile succesului.


Ferrer a ajuns la celebră în 2014, devenind peste noapte o senzație în lumea modellingului, după ce a fost contactată de redactorul-șef al revistei Harper's Bazaar, Glenda Bailey. 

Ferrer a luat parte la o ședință foto după modelul unora dintre cele mai memorabile imagini ale bunicii sale, iar restul este istorie. Ferrer a semnat un contract de modeling la scurt timp după aceea, dar continuă să urmeze alte activități artistice și filantropice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emmakathleenhepburnferrer


Se pregătește să fie la fel de faimoasa ca bunica ei.

 

Părinții lui Ferrer au ținut-o departe de lumina reflectoarelor când era mică. 

Potrivit tatălui ei, Sean Ferrer, Audrey Hepburn a renunțat la cariera sa cinematografică pentru a fi alături de familie și vrut să-i ofere o copilărie normală.

"Își dorea o viață privată", a declarat el pentru Telegraph. Poate că influența mamei sale a fost cea care l-a inspirat să își crească proprii copii departe de lumina reflectoarelor.  

 

Ferrer s-a născut în Elveția în 1994 și s-a mutat la Los Angeles la vârsta de patru ani. La vârsta de 14 ani, s-a mutat în Italia, unde a urmat cursurile Școlii Internaționale din Florența, absolvind ca șefă de promoție în 2012. Aproape complet izolată de strălucirea camerelor de luat vederi, Ferrer a intrat în atenția internațională abia în 2014, când a apărut pe coperta ediției din septembrie a revistei Harper's Bazaar. De atunci, Ferrer - ca și bunica ei - a cucerit lumea cu frumusețea și grația ei.

 

Audrey Hepburn a murit înainte de a-și cunoaște nepoata

 

 Hepburn a murit cu un an înainte ca nepoata ei să se nască, așa că, la fel ca majoritatea oamenilor, Ferrer a trebuit să o cunoască pe legendara vedetă prin intermediul moștenirii pe care a lăsat-o în urmă. Desigur, este mult mai ușor să cunoști o figură distinsă atunci când ai povești de familie și fotografii din care să te bazezi, așa cum face Ferrer. 


Ferrer nu a știut întotdeauna că este nepoata unei celebrități. "Primele imagini pe care le am cu ea sunt, în mod interesant, de când era destul de tânără", a declarat ea pentru Harper's Bazaar. 

"Îmi amintesc că am văzut o fotografie cu ea sărind pe o trambulină - cred că asta a fost înainte să înțeleg că era celebră. Dar îmi amintesc că m-am gândit că arăta ca o prietenă pe care aș fi vrut să o am".

Vrea să-și facă propriul nume

Ferrer a trăit cea mai mare parte a vieții sale în afara reflectoarelor. Chiar și după ce a început să facă modeling în 2014, ea a fost reticentă în a-și asuma rolul de celebritate. Oamenii cereau mai mult de la Ferrer, dar noului model i-au trebuit câțiva ani pentru a se regăsi pe sine și pentru a-și stabili o identitate proprie.


"Am vrut cu adevărat să fiu propria mea persoană", a declarat ea pentru Who What Wear în 2018. "Nu am vrut să fiu asociată cu ea și am vrut cu adevărat să-mi dovedesc cine sunt și să am propria mea identitate".

Ferrer a explicat că a vrut să "se acomodeze" cu faptul că este nepoata lui Audrey Hepburn. "A fost într-adevăr destul de înfricoșător pentru mine, pentru că aveam într-adevăr această teamă că totul se întâmpla din cauza a ceea ce era bunica mea", a spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel