Nelu Vlad, la un pas de moarte. Artistul a făcut stop cardio-raspirator la vârsta de 30 de ani: „Fumam 70-80 de țigări”

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Vlad, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, interpretul de la formația Azur, a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte, din cauza fumatului. 

Nelu Vlad a fost invitat în emisiunea  Xtra Night Show, de la Antena Stars, acolo unde a povestit despre cariera sa glorioasă, dar și despre cumpenele pe care le-a traversat, de-a lungul timpului. La vârsta de 30 de ani, când era pe culmile succesului, Nelu Vlad s-a lăsat furat de un viciu periculos, fumatul, iar asta a fost cât pe ce să-l coste viața. 

Nelu Vlad fuma câte 4 pachete de țigări pe zi

Artistul mărturisește că ajunsese dependent de nicotină și că fuma și 80 de țigări pe zi, adică 4 pachete. Viciul său i-a creat mari probleme de sănătate. La doar 30 de ani, acesta a ajuns de urgență la spital, în urma unui stop cardio-raspirator. Acela a fost momentul în care a decis să renunțe la fumat.


”M-am apucat de fumat ca să fiu și eu important, și am zis că fumez câte una, am făcut un stop într-adevăr. Când am ajuns la spital m-a întrebat doctorul dacă fumez mult, iar eu aveam o geacă cu mai multe buzunare, aveam 7 pachete de țigări de 7 feluri. Le-am întins și am numărat și lipseau 52 de țigări la ora 19, dar mai fumam și noaptea, se făceau 70-80 de țigări”, a povestit el la Antena Stars, potrivit Spynews.


Nelu Vlad, prietenie cu Irina Loghin

Artistul a povestit, cu ceva timp în urmă, cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, de la ProTV, artistul a fost supus unei probe de foc. Smiley și Pavel Bartoș i-au pregătit  o serie de întrebări incomode, dar și un platou cu gustări picante, în cazul în care ar fi refuzat să se citească cu voce tare întrebarea de pe cartonaș.

Regula e simplă, răspunsurile sunt obligatorii, însă telespectatorii nu știu și întrebarea. Dacă vedeta nu acceptă să fie citită cu voce tare întrebarea de pe cartonaș, atunci trebuie să mănânce preparatele picante. 

Întrebat cu ce vedetă din România a avut o aventură, maestrul Nelu Vlad a răspuns nonșalant: Cu Irina Loghin. 

După care a început să povestească întreaga aventură.


„Acum 5 ani, veneam de la Jibmolia și eram cu Irina Loghin în mașină. Ne-a blocat un tir pe șosea. Am stat de vorbă 4 ore și jumătate, era noapte, ningea. Se întâmpla în ianuarie-februarie. 

Ne-am povestit viețile, despre copii, despre succesuri și, într-un final, îi spun: „vreți să scăpăm ne toată nebunia asta?”. Dânsa a spus că da.

Și am sunat la 112 și am spus că suntem blocați de un tir și că sunt cu doamna senatoare Irina Loghin. Au venit imediat”, a povestit amuzat Nelu Vlad, care i-a lăsat pe prezentatorii emisiunii cu gura căscată.

 

„Trebuia să formulați altfel întrebarea. Ați spus aventură, nu aventură sexuală”, a râs artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel