Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Vlad, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, a vorbit despre aventura pe care a avut-o cu Irina Loghin, acum 5 ani, în timp ce se întorceau de la Jimbolia. 

Nelu Vlad, de la trupa Azur, a făcut o mărturisire care a șocat inițial pe toată lumea. 

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, de la ProTV, artistul a fost supus unei probe de foc. Smiley și Pavel Bartoș i-au pregătit  o serie de întrebări incomode, dar și un platou cu gustări picante, în cazul în care ar fi refuzat să se citească cu voce tare întrebarea de pe cartonaș.

Regula e simplă, răspunsurile sunt obligatorii, însă telespectatorii nu știu și întrebarea. Dacă vedeta nu acceptă să fie citită cu voce tare întrebarea de pe cartonaș, atunci trebuie să mănânce preparatele picante. 

Întrebat cu ce vedetă din România a avut o aventură, maestrul Nelu Vlad a răspuns nonșalant: Cu Irina Loghin. 

 

După care a început să povestească întreaga aventură.


Acum 5 ani, veneam de la Jibmolia și eram cu Irina Loghin în mașină. Ne-a blocat un tir pe șosea. Am stat de vorbă 4 ore și jumătate, era noapte, ningea. Se întâmpla în ianuarie-februarie. 

Ne-am povestit viețile, despre copii, despre succesuri și, într-un final, îi spun: „vreți să scăpăm ne toată nebunia asta?”. Dânsa a spus că da.

Și am sunat la 112 și am spus că suntem blocați de un tir și că sunt cu doamna senatoare Irina Loghin. Au venit imediat”, a povestit amuzat Nelu Vlad, care i-a lăsat pe prezentatorii emisiunii cu gura căscată.

 

 

„Trebuia să formulați altfel întrebarea. Ați spus aventură, nu aventură sexuală”, a râs artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel