Nefericire în viața unei ZODII în 2022. Părăsită de prieteni, e pusă în fața unei mari decizii

Data publicării:
 Unsplash.com/ autor naeim jafari
Descriere foto: Unsplash.com/ autor naeim jafari

Pentru o zodie 2022 va fi despre responsabilitate.

„Cuvântul pe care îl vei auzi cel mai des în 2022 va fi responsabilitate. Vei fi responsabil de bunăstarea unui părinte, de viața unui copil, sau pentru fericirea ta personală. Saturn se va afla pe tot parcului anului în casa a 5-a, cea a iubirii, a copiilor, a exprimării de sine și a creativității. Îți vei da seama că validarea mult așteptată din partea persoanelor apropiate nu va mai fi ca înainte. Dintr-o dată, prietenii și cunoștințele nu vor mai fi atât de prezente în viața ta. Dar nu pentru că nu te iubesc sau nu te apreciază, ci pentru că Saturn te obligă să te confrunți cu propria nefericire, nu să fugi de ea.
În primele trei luni ale anului 2022, vei fi obligat să înveți să pui limite între viața personală și cea profesională. Să decizi până unde pot interveni rudele în viața ta, dar și câtă putere le oferi colegilor sau șefilor. Și, da, îți este frică să iei o hotărâre, dar în 2022 nu vei mai putea juca rolul omul neutru. Trebuie să decizi cine mai rămâne în viața ta și cine nu.

Între 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. (...) Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/să divorțezi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre zodia Balanță și cei cu ascendent în această zodie.

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel