„Ne-am potrivit acordând câteva instrumente”. Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, sărbătoresc 10 ani de căsnicie prin... poezie

Fondatorii Prestige Orchestra, Iuliana și Costin Ghinea, sărbătoresc astăzi 10 ani de căsnicie și cum arta le este literă de lege au ales să-și exprime trăirea acestui deceniu de familie printr-o poezie care „desenează” în context și figuri de stil perfect iubirea ce și-o poartă unul altuia. 

„Astăzi #10ani de când ne-am unit destinele si această minunată poezie!”, au transmis cei doi soți Ghinea, la unison, pe conturile lor de Facebook, dar și pe contul oficial al bandului. 

Oamenii pot trăi mai mult decât dragoste terestră
Noi doi, întâlnindu-ne, am făcut din dragoste orchestră 

Ne-am potrivit acordând câteva instrumente
Și ne-am trezit zburând împreună, înălțând sentimente 

Pe muzica noastră s-au unit destine, s-au spus jurăminte
Și mii de doi câte doi au creat o lume nouă care simte 

O lume mai bună, mai veselă, mai puțin cinică
Pentru că bătăile de inimă ale oamenilor sunt secția noastră ritmică. 

O lume care face dragoste de la apus și până în zori
Pentru că oamenii au nevoie de sufletiști, nu doar de suflători. 

Am scris povești pe clape de pian, pe corzile viorii
Ne curg armonii prin toți porii, ne trec anii și ne trec fiorii. 

Dar nu ne trece vremea și nu ne trece dragostea
Cât timp muzica e crezul și orchestra ne e oastea. 

Noi doi, iubindu-ne, am făcut din dragoste orchestră
Și tot înâlțându-ne vom trăi o dragoste celestă. 

Multumim, MM! 

Pentru aniversarea de 10 ani, Iuliana i-a pregătit soțului și partenerului ei de scenă, Costin Ghinea, un cadou inedit, o vacanță la Venezia, surpriză de care acesta nu a știut decât în aeroport. 

Iuliana și Costin Ghinea, secretul din spatele succesului Prestige Orchestra 

Iuliana și Costin Ghinea formează de mai bine de 15 ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul românesc. De asemenea, tot împreună au reușit să construiască brandul Prestige Orchestra, singurul concept de ONE BAND SHOW din România, acesta fiind, de altfel cel mai cerut band al momentului din România. Pare că au descoperit rețeta perfectă a comunicării, este adevărat, însă cei doi artiști explică foarte clar că există un secret care stă în spatele succesului Prestige Orchestra. 

Iuliana și Costin Ghinea, secretul din spatele succesului Prestige Orchestra 

„Suntem de 15 ani împreună și singurul lucru pe care ni-l dorim este să ne bucurăm unul de celălalt cât mai mult timp. Bucuria că deschizi ochii dimineața lângă omul care ar face orice pentru tine este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Să fii acolo când cel de lângă tine are cea mai mare nevoie, să-i oferi dragostea ta necondiționat, cred că acesta este secretul unei reușite în cuplu.”, povestește Iuliana Ghinea. 

Pe de altă parte, Costin, pragmatic ca orice cap de familie, sintetizează perfect această rețetă a succesului în cuplu, fie că vorbim despre unul amoros sau profesional. 

„Ca să sintetiz în doar câteva cuvinte, spun doar atât, n-aș schimba nimic pentru că dacă ar fi fost altfel probabil nu ne-am fi întâlnit.”. 

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, reușesc într-un fel unic să-și mențină frumosul relației amoroase în perfectă concordanță cu relația profesională. Dacă îi privești din exterior, imediat îți dai seama că armonia este conceptul care le caracterizează realitatea care, cu siguranță, deseori este „atacată” de diverse neînțelegeri normale în orice cuplu, fie că vorbim despre aspectul profesional, fie de cel personal. 

Împreună, însă, au reușit să construiască Prestige Orchestra, un amestec de magie, o poveste și un spectacol continuu. 

Fondatorii proiectului Prestige Orchestra, Iuliana și Costin Ghinea, alături de o echipă de oameni foarte motivați s-au unit cu o viziune comună: „Producerea de divertisment muzical de înaltă calitate pentru a crea amintiri de neuitat”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 iun 2023, 13:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience