Natalie Imbruglia, surpriză pentru fanii ei, după o pauză îndelungată. Artista lansează cel de-al şaselea album de studio

Data actualizării: | Data publicării:
 Natalie Imbruglia, foto Instagram
Descriere foto: Natalie Imbruglia, foto Instagram

Cantautoarea australiană Natalie Imbruglia îşi lansează vineri cel de-al şaselea album de studio

"Firebird" este primul album scos de vedetă de la "Come To Life", în 2009. Albumul a fost compus înainte de pandemia COVID-19 şi înregistrat în cea mai mare parte în timpul lockdown-ului la Oxfordshire, în Anglia, unde Natalie s-a stabilit.

"Sunt atât de încântată că am creat o muzică atât de personală pentru mine, de care care sunt atât de mândră", a declarat artista în vârstă de 46 de ani într-un interviu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia)

"Am avut blocajul scriitorului atât de mult timp. ...Vreau doar ca oamenii să asculte albumul. Abia aştept", a mărturisit Natalie.

Înregistrările din perioada lockdown-ului au fost o binecuvântare deghizată, recunoaşte vedeta, deoarece îi puteau oferi un program mai flexibil decât de obicei pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei Max Valentine Imbruglia, a cărui naştere a fost anunţată de Natalie pe Instagram în octombrie 2019.

"Născusem de curând atunci şi era perioada în care chiar nu vrei să stai departe de copilul tău, aşa că a fost genial că puteam să înregistrez un cântec, să mă întorc să-l îmbrăţişez, şi apoi să revin", a declarat ea.

În timpul sarcinii, Imbruglia a mărturisit că a recurs la FIV şi la un donator de spermă

Înainte de a se apuca de muzică, Natalie a devenit cunoscută în anii '90 pentru rolul lui Beth Brennan din soap opera "Neighbours".

Single-ul ei de debut "Torn" a fost un succes uriaş, ocupând primul loc în topuri din întreaga lume, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel