Natalia Mateuț, despre momentele grele pe care le-a trăit din cauza fostului iubit: „Am apelat la ajutorul unui specialist”

Data publicării:
Natalia Mateuț, sursa foto Instagram
Descriere foto: Natalia Mateuț, sursa foto Instagram

Natalia Mateuț a suferit enorm de mult în trecut. Prezentatoarea TV a avut nevoie de ajutorul psihologului. 

Natalia Mateuț este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă în prezent, aceasta spune că se simte norocoasă deoarece are o carieră de succes și o familie minunată, în trecut frumoasa prezentatoare a suferit foarte mult din cauza unei relații de iubire. 

 

Mirela Vaida a intrat la dietă. Cum vrea să slăbească 5 kilograme: „Nu mă mai suportă cântarul”


”Sunt super mulțumită de viața pe care o am și chiar îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ce mi-a oferit. Am doi părinți frumoși, tineri, îi iubesc, ne împăcăm cu toții, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață? Sunt happy, dar să știi că nu am fost la un moment dat. M-am autoeducat așa, am lucrat cu mine. Am trecut printr-o despărțire acum câțiva ani și eram joi, chiar erm varză, eram și mai mică, aveam vreo 25 de ani. Nu mă mai regăseam, nu știu dacă era neapărat o depresie atunci, dar na, nu mai eram eu și am simțit nevoia să mă redescopăr”, a dezvăluit Natalia Mateuț pentru Xtra Night Show.

 

Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de către artistă: "Am decis de comun acord"


Natalia Mateuț spune că a fost nevoită să apeleze la ajutorul psihologului pentru a putea trece peste acea suferință. Prezentatoarea TV mărturisește că nu se mai regăsea pe sine, iar asta a ajutat-o enorm. Natalia Mateuț merge o dată la câteva săptămâni la psiholog. 


„De atunci, viața mea s-a schimbat. Am apelat la ajutorul unui specialist, care m-a ajutat cum să-mi înțeleg gândurile și să le gestionez și de atunci sunt super ok. Merg regulat. O dată la două, trei săptămâni, îi fac câte o vizită (n.r. psihologului). Se mai adună așa, lucruri, știi?”, a adăugat frumoasa prezentatoare TV.

 

Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie, la două luni după ce a născut. Vedeta, mândră de formele ei/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel