Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de către artistă: "Am decis de comun acord"

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa instagram

Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit după ani buni de relație.

Cristina Spătar a avut parte de mai multe momente grele de-a lungul vieții. Artista a crezut că și-a găsit sufletul pereche, căruia i-a dăruit și doi copii, însă cei doi și-au spus adio și au divorțat. Atunci, Cristina Spătar avea să treacă cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Plină de datorii și cu doi copii, Cristina Spătar și-a găsit alinarea în bratele unui bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. La acea vreme, nimeni nu le dădea o șansă relației lor, însă au dmeonstrat că dragostea nu are vârstă și nimeni și nimic nu poate sta în calea ei.

”Faptul că a apărut băiatul ăsta la momentul ăla, pentru mine a fost cel mai bun balsam pentru suflet. Nu se putea să fie altcineva mai bine. Plus că există o chimie și o înțelegere fantastică. Dacă eu aș vrea să duc relația asta mai departe cu siguranță aș putea. Cred că într-o viață anterioară noi am fost un cuplu sudat”, mărturisea artista.

Când toată lumea credea că relația lor merge perfect, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de către artistă. Aceasta a spus că au căzut de comun acord să rupă relația, însă nu a divulgat motivul care a dus la această ruptură.

”Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa (n.r. Tibi), dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, după ce s-a despărțit de iubit.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel