Narcisa Suciu a revenit în România. Motivul pentru care a luat această decizie: "Am simțit că-mi pierd mințile"

Data publicării:
Narcisa Suciu, foto Facebook
Descriere foto: Narcisa Suciu, foto Facebook

Narcisa Suciu a uimit pe toată lumea, după ce s-a întors în România. Artista a dezvăluit și care este motivul pentru care a luat această decizie.

Narcisa Suciu s-a stabilit de mai mulți ani în Finlanda, alături de familie. Recent, artista a revenit în România, însă nu definitiv. Aceasta a mărturisit că nu a mai fost în România din anul 2019, iar din cauza pandemiei de coronavirus a fost nevoită să rămână în Finlanda, alături de familie.

Narcisa Suciu, cucerită de sistemul de învățământ din Finlanda: „Până în clasa a VIII-a, nu i-am cumpărat Dariei aproape nimic pentru școală”

În cadrul unui interviu, artista a făcut public motivul principal care a determinat-o să revină în țară. Narcisa Suciu a declarat că îi era extrem de dor de locul natal și în special de nepoțica sa.

“Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu în cadrul emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.

De asemenea, artista a mărturisit că a reușit să se vadă și cu u bun prieten,  într-o vizită și pe litoral, la Vama Veche.

“În weekend am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a plăcut foarte tare”, a mai declarat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel